Σύγκρουση Κασσελάκη – Αχτσιόγλου για το debate

featured image


Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου σε πορεία σύγκρουσης για το μεταξύ τους debate.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο διεξαγωγής debate μεταξύ του ιδίου και της Έφης Αχτσιόγλου, προβάλλοντας παράλληλα την ανάγκη ενότητας.

Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να απαντήσει επικαλούμενος μία φράση του… Ευκλείδη Τσακαλώτου.

«Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι», αναφέρει στην ανάρτησή του, προτείνοντας παράλληλα debate με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το μαζί» που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία», προσθέτει μεταξύ άλλων.



Η απάντηση Αχτσιόγλου

Από την πλευρά της, η Έφη Αχτσιόγλου επέμενε στο debate μεταξύ των δύο υποψηφίων, παραθέτοντας, αντί για Τσακαλώτο, Νίκο Παππά, ο ο οποίος νωρίτερα εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη.

Η Έφη Αχτσιόγλου έγραψε στο Facebook:

«Debate με τον Στέφανο Κασσελάκη.
Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης.
Από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη μας που θέλουν να μάθουν τις θέσεις μας.
Όπως εύστοχα είχε πει ο Νίκος Παππάς: Θα ήταν τεράστιο λάθος να μη μιλήσουμε, με συντροφικότητα, μπροστά στους δημοκρατικούς πολίτες. Απαραίτητο το debate ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος.»





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.