Σκάνδαλο σε φυλακή – 18 γυναίκες υπάλληλοι «τα έφτιαξαν» με κρατούμενους

featured image


Συνολικά 18 γυναίκες υπάλληλοι της φυλακής Μπέργουιν της Βρετανίας παραιτήθηκαν ή απολύθηκαν μετά από σεξουαλικά σκάνδαλα και ερωτικές σχέσεις με κρατούμενους.

Η φυλακή που είναι η μεγαλύτερη φυλακή ανδρών στην Βρετανία και φιλοξενεί περισσότερους από 2.100 κρατούμενους μεσαίου κινδύνου. Ωστόσο μετά από τις μαζικές αποχωρήσεις αντιμετωπίζει πρόβλημα υποστελέχωσης.

Οι συνολικά 18 υποθέσεις σεξουαλικών σκανδάλων στην φυλακή αφορούν την χρονική περίοδο από το 2017 έως σήμερα.

  • Πέρσι τρεις φρουροί της φυλακής, η 27χρονη Τζένιφερ Γκαβάν, η 27χρονη Αϊσέα Γκαν και η 26χρονη Έμιλι Γουάτσον καταδικάστηκαν και εκτίουν ποινές φυλάκισης για ερωτικές σχέσεις με κρατούμενους.

Η φυλακή κόστισε 212 εκατομμύρια λίρες έχει εμπλακεί σε σκάνδαλα που αφορούν σε ερωτικές περιπτύξεις, διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και έχει επικριθεί για το πιο «χαλαρό» πλαίσιο των κανόνων της.Η Τζένιφερ Γκαβάν δέχτηκε 150 λίρες για να περάσει λαθραία ένα τηλέφωνο στο κελί του κρατούμενου Άλεξ Κόξον. Το ζευγάρι πιάστηκε αργότερα να ανταλλάσσει πρόστυχα στιγμιότυπα μέσω WhatsApp και η 27χρονη δήλωσε ένοχη στην κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκισης.

Η Έμιλι Γουάτσον είχε κανονίσει τρεις κρυφές ερωτικές συνευρέσεις με τον κρατούμενο σύντροφο της και είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις μαζί του εντός της φυλακής. Η Γουότσον είχε σεξουαλική σχέση με τον έμπορο ναρκωτικών Τζον Μακ Γκι, ο οποίος εξέτιε ποινή οκτώ ετών για πρόκληση θανάτου από επικίνδυνη οδήγηση.

 

Τόσο η Έμιλι Γουότσον όσο και η Αϊσέα Γκαν είχαν ερωτικές περιπτύξεις με κρατούμενους, ενώ η Γκαν κατηγορήθηκε ότι αντάλλαξε άκρως σεξουαλικές φωτογραφίες και βίντεο με τον ένοπλο ληστή Κουράμ Ραζάκ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.