Πάτρα: «Θα σε βρούνε σφαγμένο» – Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων (Video)

featured image

Απειλές κατά της ζωής του δέχεται ο Γρηγόρης Λέων, ο ιατροδικαστής που έχει ασχοληθεί με το θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Ο πρόεδρος της ελληνικής ιατροδικαστικής εταιρείας, ο οποίος δηλώνει βέβαιος πως ο θάνατος τόσο της 6 μηνών Ίριδας όσο και της Μαλένας ήταν ασφυκτικός, έκανε λόγο για μαρτυρικό θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Η Τζωρτζίνα έκλαιγε παράλυτη και η Ρούλα έλεγε ”αφήστε την, επίτηδες το κάνει”»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Τζωρτζίνα γύρισε με εγκεφαλική βλάβη και η Ρούλα ήθελε ταξίδια»

«Δεν είμαι βέβαιος ότι όλα τα επεισόδια έχουν γίνει με τον ίδιο τρόπο, το παιδί βασανίστηκε», τόνισε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Η χορήγηση της κεταμίνης στο παιδί, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ήταν η ύστατη απόπειρα της δολοφονίας του.

«Το παιδί αυτό ήταν μεγαλόσωμο. Δεν θα μπορούσε να το κουμαντάρει εύκολα οπότε προφανώς η κεταμίνη ήταν ένα πολύτιμο εργαλείο για να αναισθητοποιηθεί το παιδί. Ήταν η ύστατη προσπάθεια αλλά όχι η μόνη», ανέφερε.


Μάλιστα σε ερώτηση για το αν αντιστάθηκε, ο Γρηγόρης Λέων απάντησε πως ένα παιδάκι με εγκεφαλοπάθεια λόγω του πρώτου επεισοδίου, δεν μπορεί σωματικά να αντιδράσει αλλά μπορεί για παράδειγμα να φωνάξει ή να ζωγραφίσει.

«Όταν έχουμε 9 περιστατικά, τα οποία έγιναν εκτός της επίβλεψης των γιατρών και μάλιστα με την παρουσία συγκεκριμένων ατόμων, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι παραπέμπουν σε εξωγενή παράγοντα που οδηγεί το παιδί είτε στο θάνατο είτε κοντά στο θάνατο εάν δεν παρεμβαίνουν οι γιατροί», επισήμανε.

 «Η αλήθεια έχει εχθρούς»

Στο μεταξύ ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Twitter πως δέχεται απειλές.

Αναρτώντας ένα δημοσίευμα από το nassosblog.gr με τίτλο “Θρίλερ στην Πάτρα – Απειλές στον Λέων – “Θα σε βρούνε σφαγμένο””, ο ιατροδικαστής έγραψε: «Η αλήθεια έχει εχθρούς. Θα ζήσουμε χωρίς φόβο και θα τους αντιμετωπίσουμε και αυτούς».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.