«Άνδρας με κυνηγούσε με ξεκουμπωμένο παντελόνι» (vid)

featured image

Η Θεοδώρα Ρασέλ ξέσπασε κατά του Μάρκου Σεφερλή, με αφορμή το αστείο με τους βιασμούς.

Τα όσα ειπώθηκαν στο πρώτο επεισόδιο του Super Mammy του Μάρκου Σεφερλή και ειδικά το αστείο με τον βιασμό, συνεχίζουν να προκαλούν αντιδράσεις.

Η Θεοδώρα Ράσελ, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν από την Έλενα Ακρίτα, αλλά και την προβολή του ρεπορτάζ από το Open θυμήθηκε μία προσωπική εμπειρία της από όταν ήταν 12 ετών, την οποία προσπαθούσε να ξεχάσει…


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Η Τζωρτζίνα έκλαιγε παράλυτη και η Ρούλα έλεγε ”αφήστε την, επίτηδες το κάνει”»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Τζωρτζίνα γύρισε με εγκεφαλική βλάβη και η Ρούλα ήθελε ταξίδια»

«Συγγνώμη, θέλω να πω κάτι. Δεν έβλεπα τη σειρά του κυρίου Σεφερλή, αλλά έτυχε κι άκουσα τις δηλώσεις της κυρίας Ακρίτα εχθές και αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι απαράδεκτο αυτό που είπε ο κύριος Σεφερλής. Επειδή το έχω ζήσει στο πετσί μου 12 χρονών και να τρέχω με μια φίλη μου μετά το σχολείο και να είναι ένας άνθρωπος από πίσω μου με ξεκουμπωμένο το παντελόνι του. Ευτυχώς κρυφτήκαμε σε μια πολυκατοικία. Όταν άκουσα τις δηλώσεις της κυρίας Ακρίτα μου θύμισε όλο αυτό που είχα σβήσει από τη μνήμη μου. Δεν είναι καθόλου αστείο αυτό που κάνει ο κύριος Σεφερλής σε μια σειρά. Είναι απαράδεκτο», είπε η πρώην παίκτρια του GNTM.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.