Μήνυμα Πισπιρίγκου στον Μάνο: «Ας έρθει στη φυλακή να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας» (vid)

featured image

Μέσω του συναδέλφου απο το Star Γιώργου Σόμπολου η προφυλακισμένη και κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε στον Μάνο Δασκαλάκη.

«Ζήτησε να μεταφέρουμε ως προς τους διαπληκτισμούς και την κακοποίηση ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάνο, ότι ήταν απλώς ένας τσακωμός που έγινε μπροστά στην Τζωρτζίνα, όπως το κατέθεσε ο Μάνος στην ανακρίτρια και όπως είχε πει και η ίδια. «Δεν θέλω καμία ανάμειξη σε τέτοιου είδους υποθέσεις». Αυτό που τόνισε είναι ο Μάνος, αν θέλει μπορεί να πάει ανά πάσα στιγμή σε κάποιο από τα επισκεπτήρια να τη δει κατά πρόσωπο και να τη ρωτήσει αν εκείνη σκότωσε τα παιδιά της. «Εγώ δεν έχω αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ότι ο Μάνος ή 3ο πρόσωπο έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών μου».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Η Τζωρτζίνα έκλαιγε παράλυτη και η Ρούλα έλεγε ”αφήστε την, επίτηδες το κάνει”»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Τζωρτζίνα γύρισε με εγκεφαλική βλάβη και η Ρούλα ήθελε ταξίδια»

Όσο για την εξωσυζυγική σχέση, είπε στον Γιώργο Σόμπολο ότι: «Ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο, είχα βρεθεί με ένα άτομο, όμως είχα χωρίσει και το τονίζω. Έχω μηνύματα από τον ίδιο τον Μάνο που μου λέει ότι ελπίζει να βρει καλύτερο άνθρωπο από εκείνον».

Όπως πρόσθεσε ο δημοσιογράφος: «Όταν ήταν άρρωστη η Τζωρτζίνα, εκείνος της ζήτησε να χωρίσουν για να πάει στην Αθήνα και να συζήσει με γυναίκα που γνώριζε από παλαιότερα χρόνια. «Εγώ του ζήτησα να φύγει γιατί δεν ήθελα να είμαστε μαζί»».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.