“Survivor” – Έξαλλος Ατζούν με Σοϊλέδη-Τάκη για το ξύλο

featured image

Ο Τούρκος παραγωγός συναντήθηκε με τους δύο παίκτες, όντας πολύ εκνευρισμένος για όσα έγιναν στο επεισοδιακό συμβούλιο. Αφού τους έκανε πολύ έντονες παρατηρήσεις, τους ενημέρωσε και για τις ποινές τους. Ποιος ο λόγος του τσακωμού τελικά;

Η ζωή προχωράει στον Άγιο Δομίνικο 20/04, και με πολλά και διάφορα γεγονότα έκλεισε ακόμα μια αγωνιστική εβδομάδα. Μικρότερη λόγο Πάσχα.

Εκρηκτική και ανατρεπτική ήταν η Δευτέρα που είχαμε τον 2ο αγώνα ασυλίας με το αγαπημένο σας survivor spoiler. Μετά όμως στο συμβούλιο είχαμε σκηνές που δεν έκοψε η παραγωγή. Όλα στον βωμό της τηλεθέασης.

Η ατομική ασυλία που πήρε ο Εμμανουήλ ήταν η αρχή για τις εντάσεις στο συμβούλιο του νησιού.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

Ένας τσακωμός μεταξύ Τάκη και Άρη πριν το συμβούλιο, έγινε θέμα από τον Κωνσταντίνο, και τελικά μετά την ψηφοφορία που είχαμε Άρη και Ναυσικά να βγαίνουν στον τάκο.

Στην συνέχεια ακούστηκαν πολλα μαργαριτάρια και στο τέλος ο Άρης δήλωσε ουρλιάζοντας ότι παραιτείται και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Τάκη.

Είσαι αλήτης φώναζε ο Τάκης και τελικά μπήκαν στην μεση οι άνθρωποι της παραγωγής και τους απομάκρυναν από την αίθουσα.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι έπεσαν ψηλές και απλά οι σκηνές κόπηκαν από την παραγωγή.

Οι τσακωμοί μεταξύ τους είναι έντονοι και συνεχής πλέον.


Αρχικά να σας πούμε γιατί ο Άρης εμφανίζεται αρκετά εκνευρισμένος.

Έχει μάθει ότι ορισμένοι παίχτες κάνουν σχόλια στην κάμερα για αυτόν και την Σοφιάνα. Αυτό τον έχει κάνει έξαλλο. Φυσικά τα γνωρίζει και η Σοφιάνα που επίσης εμφανίζεται αρκετά εκνευρισμένη.

Μην σας κάνει εντύπωση αν κόψουν τα πολλά πολλά τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες.

Πάμε και στο σοβαρό της υπόθεσης.

Μετά τον πρωτοφανή τσακωμό μπροστά στις κάμερες ήταν λογικό και επόμενο ότι η παραγωγή θα αντιδρούσε.

Αλλά ένας παραπάνω λόγος ήταν ότι οι δύο παίχτες δεν λένε να κατεβάσουν τους τόνους.

Θα πει κάποιος μα η παραγωγή δεν γουστάρει να γίνεται καυτή η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι. Ναι, Καυτή, αλλά οχι να ξεφεύγει.

Αρχικά κάλεσε τους παίχτες. Να σημειώσουμε ότι παρουσιάστηκαν μπροστά στον Ατζούν. Τέτοιο μεγάλο επεισόδιο ήθελε να το χειριστεί ο ίδιος προσωπικά.

Φανερά εκνευρισμένος τους είπε αρκετά και τόνισε ότι αντί να δίνουν το καλό παράδειγμα σε όλους όσους παρακολουθούν το ριάλιτι, έγιναν παράδειγμα προς αποφυγήν για όλους.

Τιμωρηθήκαν από την παραγωγή Άρης και Τάκης αλλά όχι με παραδειγματικό τρόπο όπως αρχικά είχαν αφήσει να διαρρεύσει οι άνθρωποι της παραγωγής.

Θα εξαιρεθούν από 1-2 έπαθλα όπως μάθαμε. Μέχρι εκεί θα το πάει η παραγωγή. Δεν θέλει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού να χαλάσει τις ισορροπίες.

Από την άλλη μπαίνουμε σε εποχή με παρουσιαστή τον Ατζούν και τα έπαθλα θα είναι μεγάλα. Θα τους τσούξει όσο ναναι.,

Μην ξεχνάμε ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία του παιχνιδιού.

Από την άλλη κάποτε ο Γιάννης Τσολάκης είχε τιμωρηθεί γιατί είχε πάρει ένα καφέ από άνθρωπο της παραγωγής. Δεν μπαίνουν στην ζυγαριά αυτά. Σωστά;

Το ερώτημα που μένει είναι τι θα κάνει ο Άρης για τα σχόλια που έγιναν σχετικά με την “σχέση” του με την Σοφιάνα. [/expander_maker]






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.