Αγγελική Νικολούλη: Η ατάκα που «έβαλε φωτιές» στο θpίλεp της Πάτpας και όταν την είπε την κατάλαβαν λίγοι

featured image

Η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε με την υπόθεση της Πάτρας σε ακόμη μία εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και μάλιστα, μία ατάκα που είπε “άναψε φωτιές”.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, εκτός από την αποκλειστική συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη, αλλά και ένα ηχητικό με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, πέταξε μία ατάκα, η οποία «έβαλε φωτιές» και «δείχνει» συλλήψεις για το θρίλερ της Πάτρας.

Ο διάλογος της Αγγελικής Νικολούλη με την 33χρονη μητέρα, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της μεγάλης της κόρης, της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, αφορούσε το σημείο στο οποίο ερωτήθηκε για την Ίριδα, η οποία “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 6 μηνών.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Η Τζωρτζίνα έκλαιγε παράλυτη και η Ρούλα έλεγε ”αφήστε την, επίτηδες το κάνει”»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Τζωρτζίνα γύρισε με εγκεφαλική βλάβη και η Ρούλα ήθελε ταξίδια»

Το “Φως στο Τούνελ” δημοσιοποίησε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης, ενώ το υπόλοιπο θα κατατεθεί ως στοιχείο στην ανακριτική έρευνα, διότι περιέχει αποσπάσματα που προς το παρόν δεν μπορούν να αποκαλυφθούν, σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη.

Η ατάκα της Αγγελικής Νικολούλη που δεν άφησαν να “πέσει” κάτω οι τηλεθεατές

Παρόλα αυτά, οι αντιφάσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου και της αδερφής της, Δήμητρας, στις συνεντεύξεις τους στο «Φως στο τούνελ», σχετικά με την ώρα θανάτου της Ίριδας, οδήγησαν την παρουσιάστρια να πει μία ατάκα, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από τους τηλεθεατές.

Η Αγγελική Νικολούλη “άναψε φωτιές” στο τηλεοπτικό κοινό

Όπως υπογράμμισε η Αγγελική Νικολούλη «μήπως κάποιοι κάποιοι καλύπτουν;», υπονοώντας ότι ίσως υπάρχει συνεργός ή άνθρωπος που γνώριζε, αλλά κάλυπτε τη μητέρα που κατηγορείται για μία δολοφονία, μέχρι στιγμής.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.