Κάγκελο η Καινούργιου - O Μπαλάσκας την αποκάλεσε «κυρία Μαλέσκου»

featured image

Αμήχανη ήταν η στιγμή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν ο συνδικαλιστής των αστυνομικών Σταύρος Μπαλάσκας προκειμένου να σχολιάσει τις εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των παιδιών στη Πάτρα και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο συνδικαλιστής των αστυνομικών ανέλυσε τα τελευταία δεδομένα της υπόθεσης από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ., αναφέροντας το πώς πέρασε τις ώρες της στη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και τις πρώτες στιγμές της στον Κορυδαλλό. Μέσα στη ροή του λόγου του, όμως, ο Σταύρος Μπαλάσκας έκανε και ένα λάθος που προκάλεσε μια σχετική αμηχανία… Αποκάλεσε την Κατερίνα Καινούργιου… «κυρία Μαλέσκου»!

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τρέμει η Δήμητρα Πισπιρίγκου την φυλακή – “Είμαι χάλια. Ακούω από δημοσιογράφους ότι έχω μπει στο κάδρο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τα ρίχνει όλα στους γιατρούς η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Δεν σκότωσα την Τζωρτζίνα – Ήταν η αδυναμία μου»

«Η Κατερίνα Καινούργιου είμαι, δεν πειράζει δεν έχω τέτοια θέματα», είπε η παρουσιάστρια. Ο κ. Μπαλάσκας θέλησε να αστειευτεί λέγοντας «από όσο ξέρω είστε φίλες». «Δεν την έχω δει ποτέ την κοπέλα, αλλά δεν πειράζει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ο κ. Μπαλάσκας απάντησε «δεν τα γνωρίζω αυτά, εγώ αστυνομικός είμαι. Ζητώ συγγνώμη κ. Καινούργιου. Γνωρίζω όμως τον πατέρα σας. Και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος».

Δείτε το βίντεο

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.