«O Mάνος τώρα αρχίζει να το πιστεύει» – Στην αγκαλιά άλλης γυναίκας όταν έσκασε η «βόμβα»

featured image

Ο «bodyguard» που προσέγγισε άνθρωπος της Ρούλας για να μάθει τις κινήσεις των αστυνομικών

Τις καταιγιστικές εξελίξεις με τη σύλληψη της 33χρονης συζύγου του προσπαθεί να διαχειριστεί ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα, την ώρα που το πανελλήνιο αναρωτιέται αν γνώριζε ή είχε υποψιαστεί τα σατανικά σχέδιά της. Από προχθές ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για όσα συμβαίνουν.

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

«Ο πελάτης μου δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος» διευκρίνισε χθες σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του Δημήτρης Καράμπελας και εξήγησε ότι αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν μπορούν να τον εντοπίσουν οι δημοσιογράφοι.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν το προδιαγεγραμμένο τέλος στην υπόθεση του μαρτυρικού θανάτου της Τζωρτζίνας. Μπορεί το πρώην ζευγάρι σε δημόσιες παρουσίες του να δήλωνε ότι είναι μαζί, η αλήθεια ωστόσο είναι ότι ήταν απόφαση του Μάνου να ζήσει με μια άλλη γυναίκα. Βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, όπου έχει νοικιάσει διαμέρισμα και διαμένει με τη νέα σύντροφό του. Αλλωστε, ήταν στην πρωτεύουσα όταν ενημερώθηκε από δημοσιογράφο για την προσαγωγή της πρώην συζύγου του για τη δολοφονία της κόρης τους.

Την ώρα που η Ρούλα μεταφερόταν στην Ασφάλεια Αττικής, ο Μάνος επέστρεφε στην Πάτρα. Διανυκτέρευσε το βράδυ στο σπίτι της μητέρας του, ωστόσο επέλεξε να μην εμφανιστεί, καθώς φέρεται ότι είναι σε δύσκολη συναισθηματική κατάσταση. «Εχει διαχωρίσει τη θέση του στη στήριξη που της παρείχε. Δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει σκοτώσει τα παιδιά τους. Τώρα αρχίζει να το πιστεύει, καθώς προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τη σύλληψη της Ρούλας. Πιστεύει πια ότι τον χρησιμοποίησε για άλλοθι» αναφέρει στην «Espresso» πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του 30χρονου.

Ως και το πρωί της Τετάρτης ο Μάνος Δασκαλάκης έλεγε στο στενό του περιβάλλον ότι τα παιδιά του «έφυγαν» από γονιδιακό πρόβλημα και ότι είναι αδύνατον να κρύβεται έγκλημα. «Ολο αυτό είναι δημιούργημα των δημοσιογράφων» φέρεται ότι έλεγε χαρακτηριστικά και επέμενε ότι η 33χρονη εν διαστάσει σύζυγός του στάθηκε με όλες τις δυνάμεις της δίπλα στα τρία κορίτσια τους. «Δεν θα κάτσουμε να απολογηθούμε επειδή πήγαμε ταξίδι στην Καστοριά και επειδή βγαίναμε να διασκεδάσουμε ενώ είχαν πεθάνει τα δύο μας παιδιά» είχε πει σε συνέντευξή του.

δασκαλάκης


Η δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προκαλέσει κοινωνική οργή. Το πρωί της Πέμπτης ο Μάνος Δασκαλάκης δεν εμφανίστηκε στη δουλειά του. Κάποιοι λένε ότι ο εργοδότης του τον απέλυσε, κατ’ άλλους περιμένει να τον δει και κατανοεί τι αντιμετωπίζει.

Αίσθηση, πάντως, προκάλεσε χθες η αποκάλυψη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ-1 ότι «άνδρας που εργάζεται σε προστασία υψηλών προσώπων είπε χθες το βράδυ σε live συζήτηση στο twitter πως κλήθηκε από άνθρωπο του περιβάλλοντος της Ρούλας που ζήτησε τη βοήθειά του, έτσι ώστε να μάθει πώς κινούνται οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, αλλά και να παρακολουθήσει τον Μάνο για το πού βρίσκεται στην Αθήνα, πού μένει και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μάθει γι’ αυτόν».

Δασκαλάκης

«Ζήτησε συνοδεία»

Στο βίντεο, το συγκεκριμένο πρόσωπο ακούγεται να εξιστορεί: «Το πρώτο πράγμα που μου ζήτησαν ήταν να τις προφυλάξω, γιατί δεν μπορούσαν να βγουν από το σπίτι τους. Ζήτησε συνοδεία, γιατί φοβόταν για τη ζωή της. Το πρώτο που με ρώτησε ήταν αν θα ομολογήσει στη ΓΑΔΑ στα πρώτα 15 λεπτά. Είχε μάθει από κάπου ότι μπορεί να ομολογήσει κάποιος που έχει πάει στη ΓΑΔΑ στα πρώτα 15 λεπτά. Μετά, με ρώτησε αν γνωρίζω κάποιον από το Ανθρωποκτονιών, ώστε να μάθω προς τα πού πάει η υπόθεση. Και, το τρίτο και σπουδαιότερο, με ρώτησε αν έχω ανθρώπους για να μπορέσω να βρω πού μένει ο Μάνος στην Αθήνα. Μου ζήτησε να βρεθούμε άλλες δύο φορές. Τη μία φορά συναντηθήκαμε στο σπίτι της, όπου μου ζητήθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, αν υπάρχει τρόπος να…»

«Του ζητήθηκε αν υπάρχει τρόπος να κάνει κάτι. Δεν το παίξαμε τώρα εμείς εδώ, είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Η συνέχεια της συζήτησης φόβισε τον Μάνο, γιατί ακούει από αυτόν τον άνθρωπο κάτι που αφορά τον ίδιο» διευκρίνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Ρούλα προσπάθησε 9 φορές να σκοτώσει την Τζωρτζίνα; Άλλοι δύο συγγενείς στο κάδρο των ερευνών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσπά η πρώην πεθερά του Μάνου Δασκαλάκη: «Ποιος είναι ο ρόλος του στη ζωή, να σπέρνει παιδιά, να τα αφήνει στο έλεος;»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες εικόνες – Τον τρόμο ζει η οικογένεια της Πισπιρίγκου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νέα «ρουκέτα» Κατερινόπουλου για Πισπιρίγκου: «Μετά από 10 ώρες ανάκρισης θα ομολογήσει και τους άλλους 2 θανάτους»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 ΜΑΤ έξω απο το σπίτι της Πισπιρίγκου

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.