Έχοντας χάσει δύο παιδιά και ενώ είχε το τρίτο με εγκεφαλοπάθεια, έκανε τατουαζ «life goes on»

featured image

Ένα τατουάζ για κάθε παιδί που έχασε είχε κάνει στο σώμα της η σύγχρονη Μήδεια, Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία έχει οδηγηθεί στη δικαιοσύνη κατηγορούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, την οποία δηλητηρίασε με ισχυρή ποσότητα κεταμίνης.

Η μητέρα η οποία τράβηξε την προσοχή όλων με τις «παγωμένες» αντιδράσεις της, εμφανιζόταν ψύχραιμη στα κανάλια και μιλούσε για τους θανάτους των παιδιών της, σα να μην ήταν δικά της παιδιά… Έλεγε μάλιστα ότι οι δημοσιογράφοι δεν την έχουν αφήσει να θρηνήσει, ενώ ταυτόχρονα υποστήριζε ότι μετά από κάθε θάνατο προσπαθούσε να στέκεται στα πόδια της και να είναι δυναμική για τα υπόλοιπα παιδιά που είχαν μείνει πίσω.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Ρούλα προσπάθησε 9 φορές να σκοτώσει την Τζωρτζίνα; Άλλοι δύο συγγενείς στο κάδρο των ερευνών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσπά η πρώην πεθερά του Μάνου Δασκαλάκη: «Ποιος είναι ο ρόλος του στη ζωή, να σπέρνει παιδιά, να τα αφήνει στο έλεος;»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες εικόνες – Τον τρόμο ζει η οικογένεια της Πισπιρίγκου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νέα «ρουκέτα» Κατερινόπουλου για Πισπιρίγκου: «Μετά από 10 ώρες ανάκρισης θα ομολογήσει και τους άλλους 2 θανάτους»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 ΜΑΤ έξω απο το σπίτι της Πισπιρίγκου

Η μητέρα είχε στα χέρια της τρία τατουάζ τα οποία έκανε για να δείξει με κάποιο τρόπο την θλίψη της και να διατηρήσει όπως έλεγε τη μνήμη των παιδιών της.


Για τη Μαλένα

Για το πρώτο παιδί της, τη Μαλένα, έκανε στο εσωτερικό του αριστερού χεριού της δύο μορφές. Μοιάζουν με μητέρα και κόρη. Το παιδί έχει φτερά στην πλάτη του σαν άγγελος, ενώ γύρω τους υπάρχουν αστέρια. Πάνω από τον κύκλο υπάρχει το όνομα «Μαλένα».

Για την Ίριδα

Για την Ίριδα έκανε ένα τατουάζ με μια καρδιά που ενώνεται με ένα καρδιογράφημα και έναν σταυρό. Στο πάνω μέρος υπάρχει το όνομα της μπέμπας και στο κάτω δύο ημερομηνίες. Η ημέρα γέννησής της και η ημέρα που πέθανε.

Για την Τζωρτζίνα

Το τατουάζ για την Τζωρτζίνα είναι κι εκείνο στο χέρι της. Η 33χρονη αυτό το έκανε όταν το παιδί της έπαθε εγκεφαλοπάθεια μετά την ανακοπή και έμεινε παραπληγική. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, το παιδί έπαθε ανακοπή επειδή πιθανόν να του είχε χορηγηθεί και τότε η επικίνδυνη ουσία κεταμίνη. Και σε αυτό η μητέρα επέλεξε καρδιογράφημα ενώ εκτός από το όνομα του παιδιού της έγραψε και τη φράση «life goes on», δηλαδή η ζωή συνεχίζεται…

«Ήταν ψυχρή» λέει ο tattoo artis

Στην εκπομπή LiveNews μίλησε και ο tattoo artist στον οποίο είχε πάει η μητέρα για να κάνει τα τατουάζ. Όπως αναφέρει ο ίδιος, του έκανε εντύπωση ότι ήταν τόσο ψύχραιμη, καθώς όπως σχολιάζει έχει κληθεί να «ζωγραφίσει» σε σώματα γονέων που έχουν χάσει τα παιδιά τους και συνήθως ξεσπούν σε κλάματα μη μπορώντας να αντέξουν τη συναισθηματική  φόρτιση.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.