Νέα αποκάλυψη για Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό το στοιχείο την οδηγεί εκτός… φυλακής!

featured image

Θέμα ωρών ή έστω ολίγων ημερών είναι η υποβολή του αιτήματος αποφυλάκισης της 33χρονης η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της ίδιας της τής κόρης, ένα μόλις 24ωρο από την αποφυλάκισή της! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρουν πως ετοιμάζουν όλες τις διαδικασίες, ευελπιστώντας πως αυτό θα γίνει δεκτό.

Πού θα στηριχθεί

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τρέμει η Δήμητρα Πισπιρίγκου την φυλακή – “Είμαι χάλια. Ακούω από δημοσιογράφους ότι έχω μπει στο κάδρο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τα ρίχνει όλα στους γιατρούς η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Δεν σκότωσα την Τζωρτζίνα – Ήταν η αδυναμία μου»

Μετά τα στοιχεία του υπομνήματος ότι, την ώρα που επήλθε ο θάνατος του παιδιού στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» δεν ήταν στον θάλαμο η 33χρονη, αλλά μόνο γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, οι συνήγοροι υπεράσπισης διαπίστωσαν πως άρχισε να κάμπτεται η ανακρίτρια, σε σημείο τέτοιο, που σύμφωνα με όσα λένε, στο τέλος ήταν σχεδόν βέβαιοι -κι αυτοί και η κατηγορούμενη- ότι δεν θα προφυλακιστεί αλλά θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους!


Όμως, η αναγκαιότητα να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα, εκτιμούν ότι δεν άφησε Ανακρίτρια και εισαγγελέα να «ξεπεράσουν» τόσο εύκολα το κατηγορητήριο, οδηγούμενοι σε μία ομόφωνη μεν… αλλά στην ουσία «οριακή» απόφαση προφυλάκισης της μητέρας. Από ‘κει και μετά, η ψυχρή Ρούλα Πισπιρίγκου, για πρώτη φορά λύγισε και ξέσπασε πράγματι σε κλάματα. Ήταν η στιγμή που φώναξε «είναι άδικο, χωρίς στοιχεία, να μπω στη φυλακή»!

Την ίδια ώρα, στο «μικροσκόπιο» των αρχών μπαίνει ο ιατρικός φάκελος της σπιτονοικοκυράς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς συνηγορούν προκειμένου να προχωρήσουν στην εκταφή της σορού.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.