Όταν η Τζωρτζίνα «έκλεινε» τη μύτη της Ίριδας: Βίντεο ντοκουμέντο με το «προφητικό» παιχνίδι τους

featured image

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας ο τηλεοπτικός σταθμός Star, με την Τζωρτζίνα και τη μικρή Ίριδα, όπου βλέπουμε τη μεγάλη κόρη της οικογενείας, να παίζει με το μωρό «πιάνοντας» του τη μύτη.

Πάτρα: Το «παιχνίδι» ανάμεσα στην Τζωρτζίνα και την Ίριδα

Το σχετικό βίντεο σχολίασε στον αέρα του δελτίου ειδήσεων, ο Θανάσης Κατερινόπουλος αλλά και ο Γρηγόρης Λέων, καθώς όπως αναφέρθηκε από τη Μάρα Ζαχαρέα δύσκολα ένα παιδάκι θα κάνει αυτή την κίνηση, αν δεν τη δει στο σπίτι του. «Η σκέψη μου για το παιδί είναι πως το πανάκι έκλεισε το στόμα και τα δαχτυλάκια τη μύτη, δεν είμαι ιατροδικαστής, δεν αφήνει κανένα αποτύπωμα, μιλάμε για ένα βρέφος έξι μηνών» δήλωσε ο κ. Κατερινόπουλος.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Ίριδα: Σαφείς ενδείξεις σωματικής βλάβης στο βρέφος

Από την πλευρά του, ο κ. Λέων συμπλήρωσε «στο βρέφος υπάρχουν σαφείς ενδείξεις σωματικής βλάβης στην στοματική κοιλότητα. Η συνάδελφος έχει περιγράψει με μεγάλη ακρίβεια το τραύμα στο εσωτερικό του στόματος, έχει επίσης γνώσεις για το πανάκι με το αίμα. Για να προκληθεί αυτή η αιμορραγία θα πρέπει να έχουμε ένα τραύμα. Το μόνο τραύμα είναι εντός της στοματικής κοιλότητας το οποίο σημαίνει μετ’ βεβαιότητας, ότι το πανάκι βρέθηκε στο στόμα του παιδιού και έτσι ποτίστηκε με αίμα».


Ερωτηθείς στη συνέχεια ο κ. Κατερινόπουλος αν θεωρεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ομολογήσει το έγκλημα, απάντησε: «Το πιο πιθανό είναι να αρνηθεί. Αλλά από ό, τι μπορώ έτσι να εκτιμήσω, αν αυτή εξεταστεί 8-10 ώρες, όχι μόνο θα ομολογήσει το πού βρήκε την κεταμίνη, αλλά και πώς θανάτωσε και τα άλλα δύο παιδιά γιατί είμαι πεπεισμένος πλέον έφυγαν από τα χέρια της. Και δεν το λέω εγώ, το έχουν πει και οι γιατροί γιατί δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τους θανάτους».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 16.07 και μετά:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Την πλάκωσε στο ξύλο όταν υποψιάστηκε ότι σκότωσε τα παιδιά – Πιάστηκαν στα χέρια σε δημόσιο χώρο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε σε πόσα χρόνια θα είναι έξω η Ρούλα Πισπιρίγκου – Σαθρό σύστημα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έχοντας χάσει δύο παιδιά και ενώ είχε το τρίτο με εγκεφαλοπάθεια, έκανε τατουαζ «life goes on»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες» – Ο άγνωστος διάλογος πριν συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.