Το συγκλονιστικό σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

featured image

Ένα αινιγματικό και μυστηριώδες σημείωμα γραμμένο σε γάζα, βρέθηκε πάνω στην πόρτα του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

«Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου. Δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα… Συγγνώμη, συγγνώμη δεν μπορώ να το πιστέψω», έγραψε κάποιος με μπλε στυλό πάνω σε γάζα και το κόλλησε στην πόρτα του σπιτιού της μητέρας.

Σύμφωνα με το tempo24.news το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 1/4 και μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το άτομο που έγραψε το σημείωμα, ούτε γνωρίζει κανείς ποιος ή ποια είναι.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Την πλάκωσε στο ξύλο όταν υποψιάστηκε ότι σκότωσε τα παιδιά – Πιάστηκαν στα χέρια σε δημόσιο χώρο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε σε πόσα χρόνια θα είναι έξω η Ρούλα Πισπιρίγκου – Σαθρό σύστημα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έχοντας χάσει δύο παιδιά και ενώ είχε το τρίτο με εγκεφαλοπάθεια, έκανε τατουαζ «life goes on»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες» – Ο άγνωστος διάλογος πριν συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου


Νωρίτερα, άνδρες της Ασφάλειας Πατρών οι οποίοι έλαβαν εντολή από τον ανακριτή, βρέθηκαν στο σπίτι συνοδεία εισαγγελικού λειτουργού και πραγματοποίησαν έρευνα σε όλους τους χώρους.

Μετά από σχεδόν 3 ώρες ερευνών, οι αστυνομικοί αποχώρησαν έχοντας πάρει μαζί τους πράγματα τυλιγμένα σε μία κουβέρτα, μία τηλεόραση, έναν υπολογιστή, αλλά και το κλουβί με το καναρίνι της οικογένειας. Μαζί τους στο αυτοκίνητο μπήκε και η αδερφή της Ρούλας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία ήταν εκείνη που νωρίτερα ξεκλείδωσε την πόρτα του σπιτιού για να γίνει η έρευνα. [/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.