Τρέμει η Δήμητρα Πισπιρίγκου την φυλακή - “Είμαι χάλια. Ακούω από δημοσιογράφους ότι έχω μπει στο κάδρο"

featured image

«Είμαι χάλια. Ακούω από δημοσιογράφους ότι έχω μπει στο κάδρο, από δικηγόρους έχω άλλες πληροφορίες. Και για κατάθεση να με καλέσουν θα τους απαντήσω τα πάντα.

Στη δικογραφία υπάρχουν πολλές ασάφειες από τους γιατρούς.

Προκύπτει ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε κατά τη διάρκεια της ανάνηψης» είπε, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Πισπιρίγκου χρησιμοποιώντας τα επιχειρήματα που επικαλέστηκε και η Ρούλα Πισπιρίγκου στο απολογητικό της υπόμνημα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι τηλεθεατές ξεσκίζουν τον Ρουβά :”Ξεφτιλισμένε. Είσαι ένα άχρηστο βύσμα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αποκάλυψη – Η Πισπιρίκου είχε πάρει Κεταμίνη ή αλλιώς «special k» για δική της χρήση

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου υποστήριξε, επίσης, ότι δεν θα υπάρξει κανένα αποτέλεσμα από την έρευνα για το τάμπλετ που έθαψε η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με την Τζωρτζίνα λέγοντας «τσάμπα κόπος όλο αυτό με το iPad, τίποτα δεν θα βρουν». Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρθηκε και σε μια ανάρτηση για τον «δροσερό παράδεισο» που είχε κάνει η αδερφή της υποστηρίζοντας ότι «η ανάρτηση έχει γίνει από άλλη γυναίκα που κάηκε το παιδί της στο Μάτι. Η Ρούλα απλά την κοινοποίησε».

Η Δημήτρα Πισπιρίγκου εμφανίστηκε, δε, τόσο σίγουρη για όσα δηλώνει ώστε έφτασε στο σημείο να πει ότι «αν μου φέρουν βίντεο που δείχνουν τη Ρούλα να χορηγεί κεταμίνη, μετά θα μπω εγώ μέσα για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Δε θα το έκανε ποτέ στα παιδιά, είχε κόλλημα με τα παιδιά». [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.