Φονικό στην Τήνο: Σκότωσε τον αγιογράφο γιατί πάρκαρε μπροστά στο σπίτι του και για τον ηλιακό θερμοσίφωνα

featured image

Το φρικτό φονικό στην Τήνο, για ασήμαντους λόγους, όπως για μία θέση πάρκινγκ, αλλά και για έναν ηλιακό, σήμερα, Κυριακή, νωρίς το μεσημέρι, έχει συγκλονίσει το νησί.

Δράστης του εγκλήματος ένας 93χρονος, ο οποίος δολοφόνησε τον 50χρονο άνδρα, έξω από το κτίριο που διαμένουν, την ώρα που το θύμα ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και προσπαθούσε να παρκάρει, επιστρέφοντας από την κυριακάτικη λειτουργία.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Η Τζωρτζίνα έκλαιγε παράλυτη και η Ρούλα έλεγε ”αφήστε την, επίτηδες το κάνει”»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Τζωρτζίνα γύρισε με εγκεφαλική βλάβη και η Ρούλα ήθελε ταξίδια»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο άνδρες είχαν χρόνια διαφορές, με τον 93χρονο να μένει στο ισόγειο και τον 50χρονο στο πρώτο όροφο του κτιρίου.


Οι ασήμαντοι λόγοι που προκάλεσαν το φρικτό φονικό

Σύμφωνα με το cyclades24, η δολοφονία έγινε για μια θέση πάρκινγκ, ενώ πληροφορίες του newsit.gr κάνουν λόγο ότι η μεγάλη διαφορά των δυο ανδρών ήταν ο ηλιακός θερμοσίφωνας.

Ο δράστης συνελήφθη αμέσως μετά το φρικτό φονικό, ενώ στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος, ο οποίος ήταν αγιογράφος, ενώ πρόσφατα έγινε διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας.

Όπως ανέφερε κάτοικος στην Τήνο στο newsit.gr, ο ηλικιωμένος δημιουργούσε πολλά προβλήματα με τη συμπεριφορά του στο νησί και μάλιστα φρόντιζε έδινε το “παρών” σε δημοτικά συμβούλια, προκαλώντας πάντα εντάσεις. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.