Η Νικολούλη αποκαλύπτει: «Η Πισπιρίγκου μού ζητούσε να βρω τη φίλη του Μάνου-Ήθελε να δει αν είναι έγκυος»

featured image

Αποκαλυπτικά ήταν τα όσα εξομολογήθηκε η Αγγελική Νικολούλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Εξελίξεις από όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη, μετά το «Φως στο Τούνελ», την Παρασκευή 1η Απριλίου, αλλά και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, το βράδυ του Σαββάτου 2ας Απριλίου.

Αρχικά, η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στα ηχητικά ντοκουμέντα που παρουσίασε το «Τούνελ», τα οποία προκαλούν ανατριχίλα.

Αγγελική Νικολούλη: Έπρεπε να εστιάσω την έρευνα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

«Ενώ το είχα ακούσει, σοκαρίστηκα γιατί ήξερα τι είχε προηγηθεί. Ήξερα ότι έπρεπε να εστιάσω την έρευνα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Μία βαθιά έρευνα να δω γιατί η εμμονή της, γιατί το παιδάκι της χωρίς να έχει πρόβλημα, όχι μόνο να πάει σε παιδιατρικό νοσοκομείο, αλλά και να παραμείνει», είπε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη και συνέχισε:

«Έγιναν εξετάσεις εξονυχιστικές, δεν βρέθηκε κάτι στην Τζωρτζίνα και της είπαν ότι το παιδί δεν έχει τίποτα και πρέπει να πάρει εξιτήριο. Μετά είχαμε την πρώτη απόπειρα, κάτι της χορήγησε και το παιδί έπαθε την κρίση…».

«Στην αρχή είναι θλιμμένη, καλλιεργεί κι ένα έδαφος γι’ αυτό που θα ακολουθήσει. Μετά παίρνει πάλι κι αλλάζει, η θλίψη φεύγει, κι έχουμε μία θεατρίνα απίστευτη! Να περιγράφει τι; Ότι έχει πανιάσει το παιδί. Την επόμενη ημέρα επιχειρεί την δεύτερη απόπειρα», επισήμανε στη συνέχεια.

«Έχουμε την άμεση επέμβαση των γιατρών και την άλλη μέρα – έχει τέτοια εμμονή – και βλέπει ότι οι προηγούμενες απόπειρες δεν πέτυχαν. Και πάμε την Κυριακή με την καθυστέρηση, πεθαίνει το παιδί, μπαίνουν μέσα οι γιατροί, αλλά δεν περίμενε ότι θα το επαναφέρουν μετά από 50 λεπτά προσπάθεια. Αλλά επανήλθε τετραπληγικό και αυτό της χάλασε τα σχέδια… Αυτά είναι τα άγρια στοιχεία», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.


Τι ζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Η γυναίκα αυτή, με εμμονή, μου ζητάει να βρω τα στοιχεία της φίλης του Μάνου στην Αθήνα. Της λέω δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Σε κάποια στιγμή την ρώτησα “γιατί το ψάχνεις, τι θες;”. Και μου λέει «μιλάει πολύ, πρέπει να την βρω». Δεν μου άρεσε, φρόντισα να ενημερώσω αυτούς που έπρεπε. Μου είπε ότι “θέλω να βεβαιωθώ εάν είναι έγκυος”».

Η Αγγελική Νικολούλη σχολίασε πως το ότι η 33χρονη «χτυπούσε» σε νοσοκομεία σημαίνει πως ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο.

«Ο Μάνος μέχρι πρότινος μας κατηγορούσε γιατί μιλούσαμε έτσι για την γυναίκα του. Έλεγε πως την ξέρει την Ρούλα και δεν το δέχεται αυτό. Ο Μάνος τα πήρε τα πράγματα κι έφυγε γιατί κάτι διαπίστωσε, κάτι είδε, που τον εξόργισε. Δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες. Είδε κάτι ο άνθρωπος, είπε δεν αντέχω άλλο και σηκώθηκε κι έφυγε», είπε σχετικά για τον σύζυγο της 33χρονης.

Τέλος, η Αγγελική Νικολούλη δήλωσε πως η 33χρονη δύσκολα θα σπάσει:

«Εγώ την προσέγγιζα σαν μάνα, σαν γυναίκα. Την προσέγγιζα ανθρώπινα και σαν ρεπόρτερ στα τελευταία. Μία τέτοια γυναίκα που ξέρει να ελέγχει τα συναισθήματά της μου φαίνεται δύσκολα ότι θα σπάσει. Το θεατρίνα δεν είναι τυχαία, έχει μπει σε ένα ρόλο από την αρχή».

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Την πλάκωσε στο ξύλο όταν υποψιάστηκε ότι σκότωσε τα παιδιά – Πιάστηκαν στα χέρια σε δημόσιο χώρο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε σε πόσα χρόνια θα είναι έξω η Ρούλα Πισπιρίγκου – Σαθρό σύστημα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έχοντας χάσει δύο παιδιά και ενώ είχε το τρίτο με εγκεφαλοπάθεια, έκανε τατουαζ «life goes on»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες» – Ο άγνωστος διάλογος πριν συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.