Το νέο μήνυμα στο σπίτι της Ρούλας που κεντρίζει τα βλέμματα

featured image

Λουλούδια και σπαρακτικά μηνύματα τις τελευταίες μέρες, έξω από το σπίτι που έμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα, με τα τρία αδικοχαμένα κορίτσια της…

Η γειτονιά στην Πάτρα, που έμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης και τα τρία παιδιά τους, παραμένει ανάστατη. Όλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τα στοιχεία που έφεραν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Όλοι θυμούνται στιγμές και σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά τους τα προηγούμενα χρόνια. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η κατά τα άλλα ήσυχη γειτονιά τους, θα βρισκόταν στο επίκεντρο για ένα τέτοιο λόγο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

“Η μητέρα της θα έπρεπε να κάθεται δίπλα της, ως ηθική αυτουργός των εγκλημάτων της κόρης της.” Με αυτά τα λόγια, που παγώνουν το αίμα, μια γυναίκα από την Πάτρα, μητέρα παιδιών, στέλνει το δικό της μήνυμα για τον άδικο χαμό των τριών κοριτσιών της οικογένειας.


Το μήνυμά της, γραμμένο σε χαρτί, μαζί με δύο μπαλόνια το άφησε στην πόρτα του σπιτιού της οικογένειας. Τα όσα αναφέρει, είναι αδύνατον να περάσουν απαρατήρητα. «Είμαι μητέρα δύο παιδιών που έχει συγκλονιστεί από τον χαμό των τριών αυτών αγγελουδιών. Της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, που ήταν αυτή που μαρτύρησε στα χέρια αυτής, για να δικαιώσει και τις άλλες δύο αδερφούλες της» διαβάζουμε στις πάνω γραμμές του μηνύματος.

Είναι ένα από τα δεκάδες μηνύματα απλών πολιτών, που βρίσκονται στην πόρτα του σπιτιού της οικογένειας. Δείτε την εικόνα του tempo…

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.