Οι σωφρονιστικοί αποκαλύτουν: “Στην κοσμάρα της η Πισπιρίγκου στο κελί”

featured image

«Ψυχρή σαν ένα κομμάτι πάγου». Έτσι περιγράφουν την Ρούλα Πισπιρίγκου άνθρωποι που βρέθηκαν κοντά της τις τελευταίες ώρες τόσο έξω όσο και μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει.

Σύμφωνα με εργαζομένους στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η Πισπιρίγκου είναι σχεδόν κατατονική. «Δεν έχει εξάρσεις, δεν λύγισε, ούτε έβαλε τα κλάματα, όπως γράφτηκε. Ούτε βεβαίως χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο από συντριβή» τονίζουν με νόημα, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τρέμει η Δήμητρα Πισπιρίγκου την φυλακή – “Είμαι χάλια. Ακούω από δημοσιογράφους ότι έχω μπει στο κάδρο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Αποκαλύψεις» Σφακιανάκη: «Βρέθηκε η διαδρομή της κεταμίνης – Θα τραβήξει πολλούς μαζί της στη φυλακή»

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι βλέπουν έναν άνθρωπο που δείχνει να μην έχει καταλάβει το μέγεθος της τραγωδίας – με τον θάνατο των τριών παιδιών της- αλλά και τη δική της μοίρα. «Δείχνει να είναι χαμένη σε έναν παράλληλο κόσμο που έχει φτιάξει η ίδια, σαν μια άμυνα που έχει χτίσει γύρω από τον εαυτό της. Ένα κάστρο, με την ίδια να αποκρούει κάθε κατηγορία και να φαντασιώνεται έναν κόσμο όπου κάποιοι άλλοι έκαναν κακό στα παιδιά της, χωρίς τη δική της συμμετοχή».

Αυτό τονίζουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι που παρακολουθούν την αρνητική πρωταγωνίστρια μιας τραγικής υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου από προχθές βρίσκεται σε κελί δίπλα στο Αναρρωτήριο κι εκεί αναμένεται να μείνει για όσο διάστημα κρατήσει η προφυλάκισή της. Οι πληροφορίες που έρχονται μέσα από τη φυλακή είναι ελάχιστες.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.