Οι τηλεθεατές ξεσκίζουν τον Ρουβά :”Ξεφτιλισμένε. Είσαι ένα άχρηστο βύσμα”

featured image

Χοντρό κράξιμο στον Απόστολο Ρουβά από τους χρήστες στο Twitter ζήσαμε και χθες το βράδυ. Ο αδερφός του τραγουδιστή που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήτανε το σιγανό ποταμάκι και η “ήρεμη δύναμη” εξελίχθηκε σε έναν αλαζόνα τύπο που κάνει τους τηλεθεατές να μη θέλουν να τον βλέπουν.

Τον χαρακτηρίζουν τζάμπα μάγκα, με μυαλό πεντάχρονο αγοριού ενώ κάποιοι προχωρούν και σε πιο χοντρούς χαρακτηρισμούς. Η αλήθεια είναι πως ο Απόστολος το ‘χει χάσει στα τελευταία επεισόδια. Ίσως νομίζει πως επειδή λέγεται Ρουβάς ο κόσμος θα τον κρατήσει μέσα και γι’ αυτό αρχίζει και κάνει τρελές και φέρεται σαν να είναι κάποιος. Είναι η πείνα; Ποιος ξέρει. Πάντως η εικόνα του έχει μεταλλαχθεί. 

Η συμπεριφορά του δεν αρέσει καθόλου, τον βρίζουν χοντρά και δεν μπορούν να καταλάβουν πως τους ξεγέλασε τόσο όταν ήταν στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Ξεφτιλισμένε. Εμετός είσαι ρε Κούβα». «Ένα άχρηστο βύσμα που επιβιώνει λόγω του αδερφού»,«Όλη Ελλάδα είδα τα ξεφτιλίκια σου. Να διασκεδάζεις με την αδελφή σου όχι με τα ξένα κορίτσια. Εμετός”.

Πάρτε μια γεύση παρακάτω. Είναι πολλά:




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.