Αμετανόητος ο Βασιλακόπουλος: Τώρα του φταίει η επέκταση του πιστοποιητικού εμβολιασμού

featured image

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρο την απόφαση να επεκταθεί η ισχύς του πιστοποιητικού εμβολιασμού

Αμετανόητος σε βαθμό εμμονής φαίνεται ότι είναι ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θέοδωρος Βασιλακόπουλος όσον αφορά την κάθε χαλάρωση των μέτρων για τον κορονοϊό παρά το γεγονός ότι η μεγαλύτερη μερίδα των ειδικών διαπιστώνουν πως όσα μέτρα και αν εφαρμοστούν η πανδημία προχωρά.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τρέμει η Δήμητρα Πισπιρίγκου την φυλακή – “Είμαι χάλια. Ακούω από δημοσιογράφους ότι έχω μπει στο κάδρο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τα ρίχνει όλα στους γιατρούς η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Δεν σκότωσα την Τζωρτζίνα – Ήταν η αδυναμία μου»

Μετά τις δηλώσεις του για τα πρόστιμα στους άνω των 60, την πρότασή του σχεδόν για απαγόρευση κυκλοφορίας και τις παρακρατήσεις χρημάτων από τις συντάξεις, αυτή τη φορά ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος έβαλε στο στόχαστρο την απόφαση να επεκταθεί η ισχύς του πιστοποιητικού εμβολιασμού στους 9 μήνες.


«Τα πιστοποιητικά, όπως πάνε να γίνουν, είναι μηχανισμός χαλάρωσης για να λειτουργήσει καλύτερα η αγορά» υποστήριξε το πρωί της Τρίτης ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος διευκρινίζοντας ότι «η κυβέρνηση όμως συνυπολογίζει πολλές παραμέτρους».

«Τη στιγμή που δεν έχει αποφασίσει ακόμα η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού τέταρτη δόση, αντιλαμβάνομαι την επέκταση της χρονικής διάρκειας του πιστοποιητικού εμβολιασμού… Όταν ακολουθήσουμε τους Αμερικανούς του FDA και του CDC νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να επανεξεταστεί» δήλωσε ο κ. Βασιλακόπουλος.

«Η ανοσία που αφήνει η Όμικρον είναι πολύ μικρότερης χρονικής διάρκειας, 1 με 2 μήνες. Έχουμε πολλές επαναμολύνσεις… Άρα η επέκταση του πιστοποιητικού νοσήσεις στο εξάμηνο δεν γίνεται με κριτήριο την υγειονομικά πλήρη προστασία του εμβολιαζόμενου, αλλά την απροβλημάτιστη λειτουργία της εστίασης» προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.