"Το παιδί μου είναι αθώο" - Επιμένει η μάνα της Πισπιρίγκου

featured image

Νέες δηλώσεις μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, έκανε η μητέρα της Ελένη, η οποία υποστηρίζει ότι το παιδί της είναι αθώο.

«Δεν το περίμενα, δεν το έβαζα στο μυαλό μου. Το παιδί μου είναι αθώο. Είναι το παιδί μου. Το ξέρω. Δεν έχει κάνει τίποτα», δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η Ελένη Πισπιρίγκου επέμεινε στη γραμμή των δικηγόρων και τους ισχυρισμούς της κόρης της για ιατρικό λάθος: «Ποτέ δεν γνωρίζαμε αυτή την ουσία. Η Ρούλα όταν άκουσε για αυτή την ουσία, πήγε να μπει στο κινητό της λίγο πριν τη συλλάβουν. Πέσαμε από τα σύννεφα. Της είπαν θα σε γυρίσουν στο σπίτι, και βρέθηκε κατηγορούμενη για αυτή την ουσία. Ποτέ δεν είχαμε ακούσει. Ιδιαίτερα η Ρούλα που ήξερε τα φάρμακα του παιδιού, δεν είχε ιδέα για αυτή την ουσία», είπε για την κεταμίνη και πρόσθεσε:

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τρέμει η Δήμητρα Πισπιρίγκου την φυλακή – “Είμαι χάλια. Ακούω από δημοσιογράφους ότι έχω μπει στο κάδρο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τα ρίχνει όλα στους γιατρούς η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Δεν σκότωσα την Τζωρτζίνα – Ήταν η αδυναμία μου»

Δασκαλάκης Πισπιρίγκου

«Θα πω αυτό που πιστεύω. Θα πω ότι είναι κάποιο ιατρικό λάθος. Σας κοιτάω στα μάτια και το λέω. Ούτε οι ώρες συνάδουν με το παιδί μου. Υπάρχουν ασάφειες. Θα σας τα πει ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος, τον οποίο ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου. Για τη βοήθεια που έδωσε στο παιδί μου, για το ηθικό που της έχει αναπτερώσει. Για την πολύωρη διαδικασία στην ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, προσπάθησε ανθρώπινα να τη βοηθήσει. Με κοίταζε κι έλεγε μανούλα… Η ουσία αυτή, υπάρχει σίγουρα σε παιδιατρικό νοσοκομείο, παιδοχειρουργικό, αυτή η ουσία. Το νοσοκομείο ξέρει ότι υπήρχε κεταμίνη. Φυλάσσεται πολύ καλά, πρέπει να έχεις κλειδί για να έχεις πρόσβαση» υποστήριξε.


Στη συνέχεια η ίδια δήλωσε ότι η Ρούλα μπορεί να έκανε κακό στον εαυτό της, αλλά δεν θα έκανε ποτέ κακό στις κόρες της:  «Ποτέ στα παιδιά της. Μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της αλλά όχι στα παιδιά της. Ήταν πρότυπο μητέρας. Ήταν πρότυπο μητέρας και στα τρία παιδιά. Η Μαλένα της είχε μεγάλη αδυναμία. Η πατρική φιγούρα έλειπε από το σπίτι και συνεχώς η Μαλένα ήταν με τη μαμά της. Όταν την έπαιρνα στο σπίτι, έπεφτε κάτω και ζήταγε τη μαμά της. Έλεγε μαμά, μαμά. Όταν ήρθε η Ίριδα ήταν θείο δώρο. Την κρατούσε αγκαλιά και πετούσε στον αέρα. Εγώ τις πρώτες 25 ημέρες καθόμουν από το απόγευμα μέχρι τα ξημερώματα για να είναι όλα τέλεια. Ήθελε να κάνει ακριβώς ό,τι έπρεπε. Ό,τι της είχαν πει οι γιατροί. Η Τζωρτζίνα ήταν ένα άλλο κεφάλαιο. Ήταν όλος της ο εαυτός, για αυτό που ζούσε. Μετά το Καραμανδάνειο, ένας γιατρός της εξήγησε μετά την ανάνηψη ότι σώσαμε το παιδί, η Ρούλα είπε ”φέρτε μου το παιδί όπως και να είναι. Το θέλω σπίτι μου. Θέλω το παιδί μου όπως είναι. Δεν με πειράζει. Εγώ θα το έχω να το κοιτάζω”».

Πισπιρίγκου

«Τον αγαπάει παθολογικά»

Η Ελένη Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονταν στο πλευρό της Ρούλας μέχρι και την τελευταία στιγμή, έως ότου ανακοινώθηκε ότι εντοπίστηκε κεταμίνη στον οργανισμό της. Μάλιστα, το απόγευμα που η Ρούλα συνελήφθη και κρατήθηκε στη ΓΑΔΑ, σύμφωνα με την ίδια, της είχε πει ότι θα είναι εκεί για να την στηρίζει και ότι όλα όσα ακούγονται είναι ψέματα: «Υπήρχε συνεννόηση μεταξύ τους. Είχαν άπειρα τηλέφωνα κατά τη διάρκεια αυτή μέχρι να συλληφθεί η Ρούλα. Δεν μπορώ να καταλάβω τη στάση του. Δεν είμαι αρμόδια εγώ να μιλήσω για τον κύριο Δασκαλάκη. Θέλω να μιλήσω για το παιδί μου και να φύγω. Έδωσε συνέντευξη σε έναν δημοσιογράφο που τον δίκαζε κάθε μέρα. Στη φυλακή της είπε ”είναι όλα ψέματα, εγώ είμαι εδώ”. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο για τον κύριο Δασκαλάκη» είπε και πρόσθεσε: «Τον αγαπάει παθολογικά. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, θα το πει και ο κύριος Δασκαλάκης. Δεν μπορώ εγώ να απαντήσω για αυτόν. Το παιδί μου αυτή τη στιγμή είναι στις φυλακές. Ο κύριος Δασκαλάκης είναι έξω. Το παιδί μου διώκεται», πρόσθεσε.

Η ίδια θεωρεί ότι η κόρη της θα αθωωθεί και είπε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.