Κατευθείαν από το κομμωτήριο, στις φυλακές Κορυδαλλού η μητέρα της Ρούλας

featured image

Με… ολόισιο και λαμπερό μαλλί η στο πρώτο επισκεπτήριο η κα. Ελένη

Οι τρίχες φαίνεται ότι απασχολούν ιδιαίτερα την οικογένεια Πισπιρίγκου και αυτό εκδηλώθηκε έντονα από την πρώτη στιγμή που η 33χρονη μητέρα προφυλακίστηκε για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου από τις πρώτες ώρες που πέρασε στο κελί, αιτήθηκε να της παρέχουν βούρτσα και πιστολάκι, προκειμένου να μπορεί να χτενίζεται μέσα στην φυλακή.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τρέμει η Δήμητρα Πισπιρίγκου την φυλακή – “Είμαι χάλια. Ακούω από δημοσιογράφους ότι έχω μπει στο κάδρο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Αποκαλύψεις» Σφακιανάκη: «Βρέθηκε η διαδρομή της κεταμίνης – Θα τραβήξει πολλούς μαζί της στη φυλακή»

Την αγάπη της για τις τρίχες της δεν έκρυψε ούτε η μητέρα της Ρούλας, η οποία εμφανίστηκε με άψογες μπούκλες στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε, μια ημέρα μετά την σύλληψη της κόρης της και λίγες ώρες αφότου πλήθος εξαγριωμένων πολιτών συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι τους στην Πάτρα.


Το πρωί της Παρασκευής η κ. Ελένη Λεγάτου, ο σύντροφός της και η κόρη της Δήμητρα Πισπιρίγκου επισκέφτηκαν την Ρούλα στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να της δώσουν κάποια ρούχα, προσωπικά αντικείμενα και χρήματα για να μπορεί να αγοράζει πράγματα από το κυλικείο. Μάλιστα κρατούσαν μια κεραία τηλεόρασης και προχώρησαν με γοργό βήμα, χωρίς να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Αυτό που προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις ωστόσο ήταν ότι η μητέρα της 33χρονης εμφανίστηκε με ολόισιο μαλλί, περιποιημένο και λαμπερό. Σαν να βγήκε μόλις από το κομμωτήριο δηλαδή…

Εδώ ο κόσμος καίγεται και η οικογένεια Πισπιρίγκου… χτενίζεται!

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.