«Η Τζωρτζίνα είδε τον Μάνο να δέρνει τη Ρούλα όταν έμαθε για το τρίτο πρόσωπο»!

featured image

Ποιος ήταν ο εραστής της Ρούλας: Κοινός γνωστός και στην πορεία συγγενής…

«Βόμβες» έριξε στο στούντιο του ΑΝΤ1 και του Open ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης μέσω κάμερας είχε εντοπίσει το πρόσωπο με το οποίο είχε εξωσυζυγική σχέση η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο του δεύτερου παιδιού τους, της Ίριδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου, το ζευγάρι είχε και έναν πολύ μεγάλο καυγά μετά την αποκάλυψη του τρίτου προσώπου, ο οποίος συνοδεύτηκε από ξυλοδαρμό της 33χρονης από τον σύζυγό της, μπροστά στα μάτια της μεγάλης τους κόρης Τζωρτζίνας!

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Η Τζωρτζίνα έκλαιγε παράλυτη και η Ρούλα έλεγε ”αφήστε την, επίτηδες το κάνει”»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Τζωρτζίνα γύρισε με εγκεφαλική βλάβη και η Ρούλα ήθελε ταξίδια»

Και δεν ήταν η πρώτη φορά όπως σχολίασε ο κ.Αναστασόπουλος:

«Είχε εντοπίσει μέσα από κάμερες το τρίτο πρόσωπο ο Μάνος και έγινε και ένας πολύ μεγάλος καυγάς με ξυλοδαρμό. Η Τζωρτζίνα ήταν παρούσα σε αυτόν τον ξυλοδαρμό. Και δεν ήταν μια φορά που την είχε δείρει. Η Τζωρτζίνα, η οποία είχε μιλήσει σε μικρές της φίλες, είχε δει τουλάχιστον τρεις ξυλοδαρμούς».

Κοινός γνωστός και στην πορεία συγγενής το τρίτο πρόσωπο

Ο έμπειρος δημοσιογράφος δεν σταμάτησε εκεί τις αποκαλύψεις και με όσα μπόρεσε να πει, γιατί δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει περισσότερα, τόνισε πως το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου ήταν ένας κοινός γνωστός τους, με τον οποίο συγγένεψαν στην πορεία…

«Το μεγάλο δυστύχημα είναι ότι πρόκειται για άτομο το οποίο ήταν κοινός γνωστός τους. Δεν έπεσε από τα σύννεφα ο Μάνος όταν ανακάλυψε ότι πρόκειται για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Ήταν ένα πρόσωπο με το οποίο είχαν σχέσεις.


Όταν κάποια στιγμή στην εξέλιξη της υπόθεσης από κάπου αλλού (σ.σ. όχι από τον ίδιο εννοούσε) αποκαλυφθεί αυτό, τότε θα πέσουμε όλοι από… (σ.σ. τα σύννεφα). Είναι συγγένεια που έρχεται στη διαδρομή» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Δασκαλάκης Πισπιρίγκου

«Τον Μάνο τον ενδιαφέρει να βγει λάδι»

Στη συνέχεια έδωσε την εκτίμησή του για τη συμπεριφορά του Μάνου Δασκαλάκη και σχολίασε λακωνικά τα όσα είπε τόσο κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην Ανακρίτρια, όσο και στη χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη:

«Έχουμε να κάνουμε με έναν Μάνο ο οποίος εναγωνίως και άγαρμπα προσπαθεί να βγει έξω από ένα κάδρο στο οποίο ήταν συμπρωταγωνιστής», είπε ο κ.Αναστασόπουλος.

Από την άλλη, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας ήταν πιο ωμός και με ένα… φαρμακερό σχόλιο που έκανε, είπε αυτό που ενδιαφέρει τον Μάνο Δασκαλάκη είναι να βγει από αυτή την υπόθεση «χωρίς να ακουμπήσει το νερό πάνω του, τον ενδιαφέρει να βγει λάδι, γι’ αυτό και δίνει τη γυναίκα του».

«Δεν μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα η Ρούλα»

Μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1 ο Κωνσταντίνος Βαρσάμης, Πρόεδρος Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, σχολίασε τις πρώτες ημέρες της Ρούλας Πισπιρίγκου στις Φυλακές Κορυδαλλού:

«Είναι σε αυστηρή επιτήρηση, παρακολουθείται όλο το 24ώρο από τους συναδέλφους. Η αλήθεια είναι πως δεν μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα, δεν έχει υπάρξει κάποια προσπάθεια να κάνει κακό στον εαυτό της, κάτι για το οποίο επιτηρείται, όπως πολλοί άλλοι κρατούμενοι. Υπάρχει κοινόχρηστο τηλέφωνο, που μπορεί να χρησιμοποιήσει όταν δεν υπάρχουν άλλοι κρατούμενοι στον χώρο. Πλέον έχει τηλεόραση στο κελί της. Δεν είχε κάποια ιδιαίτερη απαίτηση».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.