Η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου μου ζητούσε να της βρω κάτι συγκεκριμένο με εμμονή»

featured image

Σοκαρισμένη από την εξέλιξη της υπόθεσης των τριών παιδιών από την Πάτρα είναι η Αγγελική Νικολούλη.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega και στη Ράνια Τζίμα η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε: «Σε εκείνη την δύσκολη εκπομπή πριν από δύο εβδομάδες, έμαθα ότι ανιχνεύτηκε στην Τζωρτζίνα μια φονική ουσία.

Σε μια ζωντανή εκπομπή αυτό είναι ένα σοκ και οργή που πρέπει να πνίξεις για να μην αντιληφθούν κάτι οι τηλεθεατές. Γιατί οποιαδήποτε αναφορά θα μπορούσε να φέρει την ανατροπή και στις έρευνες της αστυνομίας», είπε για το τηλεφώνημα που είχε δεχτεί στον αέρα της εκπομπής.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Ρούλα προσπάθησε 9 φορές να σκοτώσει την Τζωρτζίνα; Άλλοι δύο συγγενείς στο κάδρο των ερευνών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσπά η πρώην πεθερά του Μάνου Δασκαλάκη: «Ποιος είναι ο ρόλος του στη ζωή, να σπέρνει παιδιά, να τα αφήνει στο έλεος;»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες εικόνες – Τον τρόμο ζει η οικογένεια της Πισπιρίγκου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νέα «ρουκέτα» Κατερινόπουλου για Πισπιρίγκου: «Μετά από 10 ώρες ανάκρισης θα ομολογήσει και τους άλλους 2 θανάτους»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 ΜΑΤ έξω απο το σπίτι της Πισπιρίγκου

«Περίμενα αυτή την εξέλιξη, έχω κι εγώ σοκαριστεί, νιώθω κι εγώ παγωμένη, όπως όλος ο κόσμος. Μια μάνα τριών παιδιών να τη λένε σύγχρονη Μήδεια», ανέφερε η έμπειρη δημοσιογράφος.


Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πληροφορία που έλαβε για τη θανατηφόρα ουσία που βρέθηκε στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ενώ τόνισε ότι στο αυριανό «Φως στο Τούνελ» θα προχωρήσει σε μια αποκάλυψη για κάτι που της ζητούσε επίμονα η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Ήταν μια γυναίκα ψυχρή, ήξερε και τι θα την ρωτήσεις, όχι μόνο την απάντηση»

«Όλο αυτό το διάστημα μιλούσαμε συχνά με τη Ρούλα, μιλούσαμε με τις ώρες και προσπαθούσα να αντιληφθώ πολλά. Προσπαθούσε να με ελέγξει και να μάθει ποιοι είναι οι μάρτυρες που είχα και τις πληροφορίες θα έβγαζα στο φως.

Αν δεν την καλούσα εγώ, με έπαιρνε ανήσυχη εκείνη και προσπαθούσε να της βρω κάτι συγκεκριμένο που έψαχνε με εμμονή. Αυτό για μένα ήταν ένα σοκ. Είναι κάτι ιδιαίτερο και σοβαρό που θα φέρω στο φως. Μου ζητούσε να μάθει κάτι, επέμενε και ήθελε να της το βρω», είπε στο Mega η Αγγελική Νικολούλη.

«Δεν αποδεχόταν ότι υπήρχε πρόβλημα» πρόσθεσε η δημοσιογράφος, συμπληρώνοντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου στις προσωπικές τους συνομιλίες μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών, ενώ υπήρχε και απουσία συναισθημάτων. «Ήταν μια γυναίκα ψυχρή, ήξερε και τι θα την ρωτήσεις, όχι μόνο την απάντηση» συμπλήρωσε.

«Η Τζωρτζίνα άφησε κάτι πίσω της πριν φύγει», κατέληξε η Αγγελική Νικολούλη, σημειώνοντας ότι θα το αποκαλύψει στο «Φως στο Τούνελ» στις 23:20 της Παρασκευής.

Δείτε το βίντεο: 

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.