«Ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ» – Σπόντες κατά του Μάνου Δασκαλάκη

featured image

«Το ύφος του δεν φαίνεται ύφος πικραμένου πατέρα», κατά τον Θανάση Κατερινόπουλο

Αρκετά σχόλια προκάλεσε η ελάχιστη ώρα που έκατσε ο Μάνος Δασκαλάκης στο γραφείο της Ανακρίτριας στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Και αυτό γιατί αμέσως μετά έκανε δηλώσεις με τις οποίες υποστήριζε ότι υπάρχουν «αδιάσειστα στοιχεία» σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τρέμει η Δήμητρα Πισπιρίγκου την φυλακή – “Είμαι χάλια. Ακούω από δημοσιογράφους ότι έχω μπει στο κάδρο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τα ρίχνει όλα στους γιατρούς η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Δεν σκότωσα την Τζωρτζίνα – Ήταν η αδυναμία μου»

Τι μπορεί να του είπε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα η Ανακρίτρια και εξήχθη αυτό το συμπέρασμα από τον 30χρονο;


Σχολιάζοντας πάντως την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στα δικαστήρια και τα όσα είπε, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος εξαπέλυσε νέα «βέλη» εναντίον του:

«Καταρχήν είδαμε έναν θλιμμένο πατέρα, ταλαιπωρημένο πατέρα, αλλά με ένα ύφος ηθοποιού Χόλυγουντ. Αυτό έδειξε η εμφάνισή του. Είδαμε να κάνει και δηλώσεις, μίλησε για αδιάσειστα στοιχεία, μια λέξη καθαρά νομική, μπερδεύτηκε και λίγο στα λόγια του, ξαναείπε αυτό το οποίο έπρεπε να πει. Δεν τον κατηγορούμε τον άνθρωπο για κάτι, αλλά αυτό το ύφος του κ.Δασκαλάκη δεν φαίνεται ύφος πικραμένου πατέρα που αγωνιά να μάθει την αλήθεια, πικραμένου, λυπημένου, στεναχωρημένου, ανθρώπου που θέλει να μάθει την αλήθεια. Καθόλου. Η έκφρασή του όλη και η αλληλουχία των λέξεων δείχνει ότι ήταν μια έτοιμη δήλωση την οποία αποστήθισε και είπε μπροστά στις κάμερες. Νομικές εκφράσεις χρησιμοποίησε».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.