Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης πιάστηκαν στα χέρια για τα 3 νεκρά παιδιά τους

featured image

Τα υποννοούμενα του Μάνου Δασκαλάκη ενόχλησαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου και οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια. Η ατάκα του πατέρα, στην Πάτρα, που άναψε τη σπίθα του άγριου επεισοδίου…

Το επεισόδιο αποκαλύπτει η εφημερίδα Πελοπόννησος. Εκτυλίχθηκε πριν από λίγο διάστημα στην Πάτρα, όταν η υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά της οικογένειας, είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις. Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου συναντήθηκαν σε γραφείο, παρουσία τρίτων και οι τόνοι ανέβηκαν, με τους θεσμικούς παράγοντες που ήταν μπροστά να σπεύδουν για να τους χωρίσουν. Αιτία μια ατάκα του πατέρα, ότι δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, για τα άλλα δύο παιδιά τους. Τη Μαλένα που πέθανε το 2019 και την Ίριδα που χάθηκε το 2021.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Όλα άρχισαν όταν ο πατέρας των τριών κοριτσιών άφησε υποννοούμενα για την εν διαστάσει συζυγό του, λέγοντας της μάλιστα ότι «για τα δύο παιδιά δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο». Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου και τελικά οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, η Ρούλα Πισπιρίγκου ενδέχεται με κάποιον τρόπο να «κρατάει» τον Μάνο, αλλά και το αντίστροφο. Οι σοβαρές κρίσεις στον γάμο του ζευγαριού σε ημερομηνίες λίγο πριν φύγουν τα κοριτσάκια από τη ζωή, παραπέμπουν, κατά την κρίση των αστυνομικών, στο κίνητρο.


Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν εστιάσει προ πολλού στον Μάνο Δασκαλάκη και στο ρόλο που διαδραμάτισε στα γεγονότα. Τόσο στους θανάτους των τριών παιδιών του, όσο και σε εκείνον της σπιτονοικοκυράς που πέθανε το Φθινόπωρο του 2020. Η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται από ορισμένους περίεργη. Για να πάρει αντίγραφα της δικογραφίας θα πρέπει να είναι κατηγορούμενος και άρα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να τα έχει στα χέρια του, για να τα μελετήσει όπως λέει. «Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σοκαρισμένος. Αναμένει να λάβει γνώση της δικογραφίας και αμέσως μετά θα τοποθετηθεί δημοσίως» αναφέρει ο συνήγορός του, Δημήτρης Καράμπελας.

Για την ώρα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει αλλάξει γραμμή. Στηρίζει την Ρούλα Πισπιρίγκου και φαίνεται πεπεισμένος πως η όλη η υπόθεση είναι δημιούργημα των δημοσιογράφων και ορισμένων γιατρών και συνδικαλιστών της αστυνομίας, που όπως έχει πει, δεν έχουν γνώση πάνω στα δραματικά γεγονότα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Την πλάκωσε στο ξύλο όταν υποψιάστηκε ότι σκότωσε τα παιδιά – Πιάστηκαν στα χέρια σε δημόσιο χώρο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε σε πόσα χρόνια θα είναι έξω η Ρούλα Πισπιρίγκου – Σαθρό σύστημα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έχοντας χάσει δύο παιδιά και ενώ είχε το τρίτο με εγκεφαλοπάθεια, έκανε τατουαζ «life goes on»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες» – Ο άγνωστος διάλογος πριν συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.