Κακοποίησαν 2 φορές την Τζωρτζίνα όταν ήταν μωρό – «Πήγε μελανιασμένη στο νοσοκομείο» λέει η μητέρα της Ρούλας

featured image

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τη φρίκη που έζησε το πρώτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη και τι ακριβώς είδαν τα ματάκια του πριν τελικά πεθάνει με ασφυκτικό τρόπο, από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας, όπως φέρεται να έχει γίνει μέσα στο νοσοκομείο Παίδων. 

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου Ελένη η οποία εργάζεται στον Δήμο Πάτρας, με αφορμή την παρέμβαση που έκανε στην εκπομπή Live News, θέλοντας να διαψεύσει μάρτυρα που κατήγγειλε ότι εκείνη ήταν που σύστησε στην κόρη και τον γαμπρό της την 67χρονη σπιτονοικοκυρά επειδή ήταν πολύ πλούσια, αποκάλυψε ότι η 9χρονη είχε κακοποιηθεί δύο φορές όταν ήταν μωρό.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τρέμει η Δήμητρα Πισπιρίγκου την φυλακή – “Είμαι χάλια. Ακούω από δημοσιογράφους ότι έχω μπει στο κάδρο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τα ρίχνει όλα στους γιατρούς η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Δεν σκότωσα την Τζωρτζίνα – Ήταν η αδυναμία μου»

τζωρτζίνα πισπιρίγκου

«Είμαι στον δήμο από το 2000, ήμουν στο ‘κατ’ οίκον υποστήριξη’. Μετά από μεγάλο ατύχημα, πήρα αναρρωτική άδεια και μετά την άνευ αποδοχών γιατί ξεπέρασα τους μήνες που μπορούσα να πάρω αναρρωτική. Δεν ήξερα τη σπιτονοικοκυρά, ούτε στο πρόσωπό της καθόλου. Ποτέ δεν πήγα σπίτι της, δεν μπορούν να λέγονται τέτοια ψέματα στον αέρα» υποστήριξε.


Η ίδια αρνούμενη ότι τότε είχε παρέμβει σε οτιδήποτε μπορεί να είχε ως αποτέλεσμα την συγκάλυψη της καταγγελίας το 2014 για κακοποίηση της εγγονής της, υποστήριξε ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί δύο φορές από συγγενικό πρόσωπο και πήγε στο νοσοκομείο. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι η κόρη της, Ρούλα δεν είχε σχέση με αυτό:

«Το ίδιο μου το παιδί πήρε το παιδί της. Το είχε αφήσει κάπου, σε συγγενικό πρόσωπο και πήγε και την πήρε και την βρήκε μελανιασμένη. Την πήγε στο Καραμανδάνειο και την εξέτασαν οι γιατροί. Αυτό έγινε δύο φορές από το ίδιο πρόσωπο. Η Ρούλα δεν είχε καμία ανάμειξη σε αυτό» δήλωσε. Μάλιστα σε ερώτηση που της έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος για το πώς  έγινε τότε ανώνυμη καταγγελία, η μητέρα της Ρούλας εκνευρίστηκε και ζήτησε να μην παρέμβει ο δημοσιογράφος.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, άλλο πρόσωπο, που γνώριζε την οικογένεια, έκανε καταγγελία στην Εισαγγελία και στο «Χαμόγελο του Παιδιού», με αποτέλεσμα να επισκεφτεί την οικογένεια κοινωνικός λειτουργός. Ωστόσο όπως αποδείχτηκε, δεν έγινε καμία έρευνα και κοινωνικός λειτουργός γνωμάτευσε ότι όλα κυλούσαν ήρεμα στο σπίτι.

Πρόκειται για εγκληματικές παραλείψεις και από πλευράς του νοσοκομείου αλλά και από την κοινωνική υπηρεσία που όφειλε να ελέγξει κάτω από ποιες συνθήκες ζούσε το παιδί.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή:

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.