Η Ρούλα πίεζε δικηγόρους για αγωγή 1,5 εκατ. ευρώ κατά των γιατρών

featured image

Αποζημίωση ύψους 1.500.000 ευρώ για τον θάνατο της Μαλένας, τον Απρίλιο του 2019, ήθελε το ζεύγος Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης.

Πληροφορίες της εφημερίδας Ontime αναφέρουν ότι η μητέρα αμφισβήτησε την έκθεση της ιατροδικαστή Χριστίνας Τσάκωνα, η οποίο πραγματοποίησε τη νεκροψία-νεκροτομή στη Μαλένα και έγραψε ως αιτία θανάτου «ηπατική ανεπάρκεια» και διατάχθηκε έρευνα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτός είναι ο 30χρονος τότε… παντρεμένος σήμερα εραστής της Ρούλας “Λυπάμαι πολύ για τα παιδάκια”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Εγώ δεν άκουσα κανένα πουλί» ανέφερε η Ρούλα – Πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου πρόδωσε την αδερφή της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που σήμερα κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, ζητούσε τότε και την ποινική δίωξη των υπευθύνων για τον θάνατο της Μαλένας.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά τη μήνυση ετοιμαζόταν να καταθέσει και αγωγή και να διεκδικήσει αποζημίωση τόσο από το νοσοκομείο όσο και από τους γιατρούς για «ιατρικό λάθος», καθώς το ζεύγος δεν ήταν ικανοποιημένο με την εξήγηση της ηπατικής ανεπάρκειας ως αιτίας θανάτου.

Έτσι, η Ρούλα Πισπιρίγκου ήρθε σε επαφή με δικηγορικό γραφείο της Αθήνας. Είχε συστηθεί με το επίθετο του συζύγου της και αφού ανέφερε το περιστατικό θανάτου της Μαλένας και ότι έχουν υποβάλει μήνυση, ζήτησε να κατατεθεί και αγωγή, με την οποία θα διεκδικούσε αποζημίωση.

Η Ontime σημειώνει στο δημοσίευμά της ότι το ποσό που σκέφτονταν να διεκδικήσουν ως οικογένεια ήταν 1.500.000 ευρώ. Μόλις όμως ο δικηγόρος μελέτησε τον φάκελο, αρνήθηκε να αναλάβει την υπόθεση, λέγοντας ότι και να κατατεθεί η αγωγή, θα απορριφθεί. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Ρούλα Πισπιρίγκου να επιμένει να υποβληθεί η αγωγή, κι ας απορριφθεί.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.