Αμαλιάδα ΤΩΡΑ – Στον ανακριτή ο μακελάρης. “Αλήτη… μου@@πανο” (video)

featured image

Λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί, πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας, ο 60χρονος για τη δολοφονία των Αρμάντο και Μαρία Κλότσι, καθώς και των δύο από τα τρία παιδιά τους, μόλις ενός και δύο ετών, μέσα στην οικία τους, στην Ανδραβίδα. Τον 60χρονο κατηγορούμενο θα υπερασπιστεί ο δικηγόρος Αμαλιάδας Σπύρος Ανδριόπουλος, ο οποίος διορίστηκε από το δικαστήριο. Έξω από το δικαστήριο ήταν συγκεντρωμένος κόσμος που τον γιούχαρε και τον έβριζε.

Κατά την ομολογία του ο 60χρονος φέρεται να είπε για τις οικονομικές συναλλαγές που είχε με τον 32χρονο και για τις διαφορές σχετικά με την αποπληρωμή των ενοικίων για το σπίτι στο οποίο κατοικούσε με την οικογένειά του, ενώ κατά το παρελθόν ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να είχε διακόψει την παροχή νερού και ρεύματος.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Οι άντρες μας περιμένουν να έρθουν οι Ουκρανές»: Κύμα οργής με την δήλωση καθηγητή Πανεπιστημίου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μαρία Ζαχάροβα: Οι πικάντικες φωτογραφίες της καλλονής του Ρωσικού Υπουργείου που κράζει την Ελλάδα

«Είχαμε τσακωθεί στο τηλέφωνο, και πήγα στο σπίτι να λύσουμε τις διαφορές. Του ζήτησα να φύγουν από το σπίτι, αλλά αρνήθηκε και μου επιτέθηκε. Τότε αντέδρασα έβγαλα το πιστόλι από το τσαντάκι και τους σκότωσα» φέρεται να είπε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος στους αστυνομικούς.

Ο 60χρονος, όπως ανέφερε η ατυνομία, υπό το βάρος των αποδεικτικών στοιχείων της προανάκρισης, εξεταζόμενος, ομολόγησε, ότι διέπραξε τις ανθρωποκτονίες της 37χρονης και του 32χρονου. Ωστόσο, αρνήθηκε να αποκαλύψει το λόγο για τη δολοφονία των παιδιών, λέγοντας πώς «δεν θέλω να θυμηθώ. Δεν έχω συγχώρεση για αυτό». Ο κατηγορούμενος επικαλείται ένα … κενό όσον αφορά τη δολοφονία των δύο μωρών.

[/expander_maker]


Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.