Τέρας ψυχραιμίας ο Μάικ Τάισον: Αγκάλιασε θαυμαστή του που τον απείλησε με όπλο (vid)

featured image
Ο 55χρονος πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας αν και απειλήθηκε με όπλο διατήρησε την ψυχραιμία του.

Με χαρακτηριστική ψυχραιμία αντιμετώπισε ο Μάικ Τάισον μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που θα μπορούσε να έχει τραγική κατάληξη. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης (22/3) σε μια κωμική παράσταση στο Χόλιγουντ. Εκεί ο θρύλος του μποξ βρισκόταν με την συνοδεία του, όταν εμφανίστηκε ένας άντρας που δήλωσε θαυμαστής του και του ζήτησε να παλέψουν.

Ο άντρας επέμενε και όταν ο Τάισον δεν έδειχνε να ανταποκρίνεται στη μονομαχία, τότε έβγαλε όπλο. Παρόλα αυτά ο πρώην πυγμάχος διατήρησε την ψυχραιμία του και γλίτωσε από τα χειρότερα. Όλα έγιναν στην ταράτσα ενός μπαρ, μπροστά σε δεκάδες κόσμο. Ένας υπεύθυνος της εκδήλωσης ζήτησε από τον άνδρα την ώρα που παραληρούσε να βγει έξω.


Καθώς τον οδηγούσε προς τον έξοδο, ο άνδρας έβγαλε ένα όπλο από τη ζώνη του και το όπλισε προκαλώντας τον πανικό. Ωστόσο, πολύ γρήγορα άλλαξε γνώμη και το έβαλε πίσω στη ζώνη του λέγοντας: «Φεύγω από εδώ». Στη συνέχεια σταμάτησε και κοίταξε τον Τάισον που καθόταν μπροστά και του είπε: «Γεια, σε αγαπώ, θαυμάζω όλα τα επιτεύγματά σου, πραγματικά, αν δεν ήσουν εσύ δεν θα είχαμε καμία έμπνευση, σε αγαπώ πραγματικά. Από καρδιάς, πραγματικά. Respect».

Όταν του είπαν και πάλι να φύγει, απάντησε: «Σας είπα ότι απλά αστειεύομαι». Στη συνέχεια άρχισε να βρίζει και έκανε κίνηση να επιστρέψει. Ο Τάισον που όλη την ώρα καθόταν ήρεμος και φαινόταν ατάραχος, τον κάλεσε κοντά του. Ο οπλισμένος άνδρας του είπε «όχι», φοβούμενος ότι οι ιδιοκτήτες θα καλέσουν την αστυνομία, αλλά ο Τάισον επέμεινε. Ο άντρας τότε τον πλησίασε για μια χειραψία και οι δυο τους στη συνέχεια αγκαλιάστηκαν. Σύμφωνα με το TMZ που έχει δημοσιεύσει το βίντεο, ο άνδρας ζήτησε από τον Τάισον να μην καλέσει την αστυνομία.



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.