«Survivor» βόμβα! Τα spoilers δείχνουν ότι θα φύγει η «ακριβή» Κάτια

featured image

Σκά(ε)ι… βόμβα στο «Survivor». Μετά το γεγονός που θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο του reality επιβίωσης, η παραλία της κόκκινης ομάδας δεν θα είναι πια η ίδια. Κι αυτό διότι τα spoiler θέλουν το τηλεοπτικό κοινό να διώχνει από το reality την πιο πολυσυζητημένη (και πλέον ακριβοπληρωμένη!) παίκτρια της φετινής σεζόν.

Ως γνωστόν, οι τέσσερις υποψήφιοι που τέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη διαδικασία της ψηφοφορίας προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος βρίσκεται σε αυτή τη θέση για πέμπτη φορά, και η νεοεισαχθείσα Τζο Μαριδάκη από τους Μαχητές και η Κάτια Ταραμπάνκο και η Βρισηίδα Ανδριώτου από τους Διάσημους.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Ίσως η αρχή του τέλους… Κρίμα»: Η αινιγματική ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Θρίλερ στην Πάτρα – «Το δικό σου πέθανε πουτάν@ ενώ το δικό μου ζει”

Μάλιστα, οι δύο νέες υποψήφιες προέκυψαν ύστερα από ένα εκρηκτικό συμβούλιο του νησιού, που ίσως και να επηρέασε την κρίση των τηλεθεατών, οι οποίοι είχαν μόνο μία ώρα στη διάθεσή τους για να στηρίξουν μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων τον αγαπημένο τους παίκτη.

Και μπορεί ως φαβορί για αποχώρηση να φιγουράρισε εξαρχής η Τζο Μαριδάκη, λόγω της σύντομης παρουσίας της στο τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός, ωστόσο τα σπόιλερ που κυκλοφόρησαν χθες το μεσημέρι μιλούν όχι απλώς για μεγάλη ανατροπή, αλλά για τη μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι στιγμής στο φετινό «Survivor». Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν (και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου), η παίκτρια που θα αποχωρήσει από τον Αγιο Δομίνικο είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία έχει εβδομαδιαίες απολαβές της τάξεως των 10.000 ευρώ.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.