Survivor spoiler – Αποχωρεί οικειοθελώς παίκτης των Μαχητών. Τι συμβαίνει με την γνωστή αθλήτρια…

featured image

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 με τους παίκτες να αποχωρούν και το ριάλιτι να βαδίζει προς την τελική του ευθεία.

Μετά τον τσακωμό της Ασημίνας με την Σοφιάννα και την επιθυμία της τελευταίας να αποχωρήσει οικειοθελώς, ήρθε χτες και η αποχώρηση του Ανδρέα Ματθαιακάκη να δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα στη παραγωγή του Survivor. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί τα έχει βρει ιδιαίτερα σκούρα και δεν μπορεί να πιστέψει πως στο καλό τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν τόσο πολύ, παρότι τους δύο πρώτους μήνες σάρωνε και περνούσε μέχρι και τον Σασμό. Πλέον όχι μόνο τον Σασμό να πλησιάζει αλλά βαδίζει ολοταχώς για μονοψήφια νούμερα, θυμίζοντας Survivor Ελλάδα Τουρκίας που το έβλεπαν μόνο οι συγγενείς των παικτών.

Φυσικά σ’ αυτό υπάρχει λογική αφού τα πολλά στημένα σκηνικά από τον Ατζούν έχουν εξοργίσει τον κόσμο, ο οποίος και έχει γυρίσει την πλάτη στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

Χθες λοιπόν είδαμε τον Ανδρέα να αποχωρεί, λίγες μέρες μετά την αλλαγή των ομάδων και δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και μ’ άλλον παίκτη, αλλά αυτή την φορά με οικειοθελή αποχώρηση.

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης των Μαχητών ζήτησε να αποχωρήσει

Λίγες ώρες μετά την Σοφιάννα και η Μαίη πλησίασε ανθρώπους της παραγωγής και ζήτησε να ακολουθήσει τον φίλο της Ανδρέα στο ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα. Μαζί ήρθαν και μαζί θέλουν να φύγουν. Η Μαίη έχει “ξενερώσει” με το όλο πρότζεκτ του Survivor από την στιγμή που έγινε η αλλαγή των ομάδων και η αποχώρηση του Ανδρέα ήταν στο κερασάκι στην τούρτα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η αθλήτρια πλησίασε άτομα της παραγωγής και τους ξεκαθάρισε πως είτε θα αποχωρήσει οικειοθελώς είτε θα πρέπει να “στηθεί” η αποχώρησή της για να φανεί ως κανονονική. Μάλιστα υποστήριξε πως για εκείνη έχει τελειώσει το Survivor και πως εφόσον παραμείνει με το ζόρι δεν θα συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα του ριάλιτι επιβίωσης! [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.