Τpαγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πήρε το δίπλωμα και σκοτώθηκε σε τροχαίο στις πρώτες του διαδρομές

featured image

Περίεργο παιχνίδι της μοίρας εκτυλίχθηκε στη Σίνδο όπου ένας 18χρονος έχασε τη ζωή του λίγους μήνες μετά την απόκτηση του διπλώματός του.

Συντετριμμένη η οικογένεια του 18χρονου οδηγού στη Θεσσαλονίκη. Το τροχαίο δυστύχημα στη Σίνδο, στοίχισε τη ζωή στον άτυχο και άπειρο οδηγό…

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

Η Σίνδος στη Θεσσαλονίκη θρηνεί το χαμό του 18χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό και ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος. Λίγους μήνες νωρίτερα είχε πάρει δίπλωμα οδήγησης και είχε ξεκινήσει να οδηγεί. Χθες στάθηκε άτυχος και κόπηκε το νήμα της ζωής του.


Μόλις 18 χρονών ήταν ο οδηγός που κατέληξε μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Τετάρτη (23-03-2022) στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Το αυτοκίνητο του άτυχου νέου συγκρούστηκε με φορτηγό.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε και ο 20χρονος συνοδηγός του καθώς ο 37χρονος οδηγός του φορτηγού. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Στον δρόμο της Σίνδου έφτασαν γρήγορα περιπολικά της αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ο 18χρονος όμως είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά του και αργότερα οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν δεν απέδωσαν. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.