Τρέμουν οι Influencers – Αναβάθμιση στο Instagram φέρνει λειτουργία για όλους τους χρήστες! (φωτο)

featured image

Έξι χρόνια πέρασαν από το λανσάρισμα της λειτουργίας επισήμανσης προϊόντων (tagging) στις αναρτήσεις του Instagram, αλλά μόλις τώρα ξεκλείδωσε αυτή η λειτουργία για όλους τους χρήστες χωρίς να χρειάζεται να έχουν επαγγελματικό προφίλ στην υπηρεσία.

Το γενικότερο λανσάρισμα ξεκινά από τις ΗΠΑ και μέσα στους επόμενους μήνες, όλοι οι χρήστες παγκοσμίως θα μπορούν να προσθέτουν tags προϊόντων στις φωτογραφίες τους και να κερδίζουν κάποια προμήθεια σε περίπτωση που κάποιος προχωρήσει σε αγορά πατώντας στο tag της δικής του φωτογραφίας.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

Για παράδειγμα σκεφτείτε ότι βγάζετε μια φωτογραφία όπου φοράτε το καπέλο ενός γνωστού brand. Θα μπορείτε να προσθέσετε tag επάνω στο καπέλο και αν ο χρήστης πατήσει εκεί και προχωρήσει σε αγορά του προϊόντος, τότε θα λαμβάνετε προμήθεια από την εταιρεία που έχει φτιάξει το καπέλο.


Αντιλαμβάνεστε ότι μέσα στους επόμενους μήνες όλοι οι χρήστες του Instagram θα μπορούν να γίνουν εν δυνάμει influencers και ό,τι θα βλέπουμε στις φωτογραφίες ίσως θα είναι εφικτό να αγοραστεί επί τόπου μέσα από την πλατφόρμα…

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.