Σάλος με την ομολογία Μπάιντεν: «Π…. γιε! Έτσι εκβίασα τους Ουκρανούς για να τους δώσω δάνειο»

featured image

Κυνική ομολογία για την επιρροή των ΗΠΑ

Τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει ένα βίντεο από παλαιότερη ομιλία του Τζο Μπάιντεν σε εκδήλωση του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων των ΗΠΑ, στην οποία ο Αμερικανός πρόεδρος καυχιόταν για το πώς εκβίασε την ηγεσία της Ουκρανίας προκειμένου να της δώσει δάνειο 1 δισ. δολάρια!

Ο Μπάιντεν αναφέρει τα ονόματα του τότε προέδρου της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο και του τότε πρωθυπουργού Αρσένι Γιάτσενιουκ, γεγονός που υποδεικνύει ότι περιστατικό εκτυλίχθηκε τη διετία 2014 – 2016.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζαλίστηκε η Ελένη Μενεγάκη: «Ο λογαριασμός ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ροζ αποκαλύψεις από την Έλενα Κρεμλίδου – “Οκτώ φορές σ3ξ τη μέρα και…”

Ο Αμερικανός πρόεδρος μιλούσε με κυνικό ύφος στο βίντεο που ανέβασε χρήστης του Twitter και περιέγραφε πώς εκβίασε την ουκρανική κυβέρνηση, απαιτώντας να απολύσει τον τότε γενικό εισαγγελέα, προκειμένου να λάβουν εγγύηση δανείου. 


«… πήγα, υποθέτω, τη 12η ή 13η φορά στο Κίεβο και έπρεπε να ανακοινώσω ότι υπήρχε άλλο ένα δισεκατομμύριο δολάρια εγγύηση δανείου και υπήρχε δέσμευση από τον Poroshenko και από τον Yatsenyuk ότι θα αναλάμβαναν δράση κατά του γενικού εισαγγελέα και δεν το έκαναν! Ετσι βγήκα στη συνέντευξη Τύπου και είπα ότι δεν θα δώσω… δεν θα σας δώσουμε το δισεκατομμύριο δολάρια και είπαν ότι δεν έχετε καμία εξουσία! Δεν είσαι πρόεδρος! Ο πρόεδρος είπε… τηλεφώνησέ του! (γέλια από το ακροατήριο)» δήλωσε ο Μπάιντεν και πρόσθεσε:

«Είπα ότι σου λέω δεν παίρνεις το δισεκατομμύριο δολάρια, είπα ότι δεν παίρνεις το δισεκατομμύριο και θα φύγω από εδώ μέσα, νομίζω ότι ήταν 6 ώρες, είπα ότι θα φύγουμε σε έξι ώρες, αν ο εισαγγελέας δεν απολυθεί, δεν παίρνεις τα λεφτά! Αντε, π… γιε! (γέλια από το ακροατήριο) Απολύθηκε! Και έβαλαν κάποιον που ήταν αξιόπιστος τότε!».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.