Φοβάται για την ζωή του μέσα στην φυλακή ο μακελάρης της Ανδραβίδας: Τον αλλάζουν επειγόντως πτέρυγα

featured image

Ο μακελάρης της Ανδραβίδας, ο οποίος ξεκλήρισε ένα ζευγάρι και τα δύο παιδιά τους, στις 2 Μαρτίου, φοβάται για τη ζωή του μέσα στη φυλακή, γι’ αυτό τον αλλάζουν επειγόντως πτέρυγα.

Μετά την απόφαση να προφυλακιστεί, ο 60χρονος δολοφόνος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, με τον ίδιο να εμφανίζεται φοβισμένος για τη ζωή του, ενώ τα μέτρα είναι δρακόντεια.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

Για το λόγο αυτό, ελήφθη η απόφαση να μεταφερθεί στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών, όπου δεν θα έρχεται σε επαφή με τους υπόλοιπους κρατούμενους, αφού όταν είχε γίνει γνωστή η τετραπλή δολοφονία, κάποιοι είχαν ζητήσει να μην μεταφερθεί ο 60χρονος κοντά τους.


Στην Ψυχιατρική Πτέρυγα του Κορυδαλλού, απομονωμένος, ο μακελάρης της Ανδραβίδας

Ήδη, κρατείται στην Ψυχιατρική πτέρυγα στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, μετά τη μαραθώνια απολογία του, στις 9 Μαρτίου.

Όπως υπογράμμισε ο δικηγόρος του, Σπύρος Ανδριόπουλος, ο οποίος έχει διοριστεί από τα δικαστήρια, ο 60χρονος κρατείται στην Ψυχιατρική Πτέρυγα του Κορυδαλλού κυρίως για λόγους ασφαλείας, αφού σε πρώτη φάση δεν έγινε δεκτό το αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, το οποίο όμως πρόκειται να επαναλάβει.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, μέχρι στιγμής, ο δολοφόνος δεν έχει διαγνωστεί ότι πάσχει από κάποια σοβαρή ψυχιατρική πάθηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης είχε σκοτώσει με πιστόλι μέσα στο σπίτι τους τον 32χρονο Αρμάντο Κλότσι και την 37χρονη σύζυγό του Αρμάντο, Μαρία, ενώ είχε προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο στα δύο παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας ενάμιση και δυόμιση ετών, με απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών, σύμφωνα πάντα με το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Το τρίτο παιδί της οικογένειας, ηλικίας 10 ετών, το οποίο ζει πλέον στην Αθήνα με τον βιολογικό του πατέρα, δεν βρισκόταν σπίτι την ώρα του φονικού, γι’ αυτό και γλίτωσε, όμως ήταν αυτό που εντόπισε νεκρό το μικρότερο αδελφάκι του, την ίδια στιγμή που ο μακελάρης είχε τοποθετήσει τα άλλα τρία πτώματα σε τρέιλερ, με πρόθεση να τα εξαφανίσει, αλλά δεν πρόλαβε. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.