Το φαρμάκι του Νίκου Μαστοράκη για τη Βανδή: «Προσχωρεί στην τηλεοπτική παρουσίαση ίσως λόγω φθίνουσας τραγουδιστικής καριέρας»

featured image

Ξεκίνησα την εκπομπή «Chart Show» την οποία παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή και στην πρεμιέρα της εκπομπής είχαν αφιέρωμα τα τραγούδια της δεκαετίας του 1990.

Παρόλο που η πρεμιέρα της εκπομπής απέσπασε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο ορισμένοι δυσαρεστήθηκαν από την γκάμα των τραγουδιών, καθώς φαίνεται πώς είχαν αποκλείσει ορισμένους τραγουδιστές που εκείνη τη δεκαετία βρίσκονταν στο peak της καριέρας τους.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Θάνος Καλλίρης ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τη δυσαρέσκειά του που τα τραγούδια του δεν συμπεριλήφθηκαν στην εκπομπή του Alpha.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζελένσκι: O «υπηρέτης του λαού» και του… μαύρου χρήματος!

Πυρά όμως δέχεται η Δέσποινα Βανδή και για τον ρόλο της ως παρουσιάστριας. Το φαρμάκι του έσταξε ο Νίκος Μαστοράκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, κάνοντας λόγο πως τελείωσε η τραγουδιστική της καριέρα και γι’ αυτόν τον λόγο ασχολείται με την παρουσίαση.

«ΒΑΝΔΗ VS ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Όλο και περισσότερο προσχωρεί (ίσως λόγω ανάγκης εισοδήματος, ίσως λόγω φθίνουσας τραγουδιστικής καριέρας) στην τηλεοπτική παρουσίαση η αοιδός (και κάποτε… αντίπαλος της Βίσση, αν είναι ποτέ δυνατόν.) Της τελείωσε το Kοκλώνειο άσμα, άρχισε το Chart Show. Βανδηφλεγής, βέβαια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Η χαρά της Kpυφής π…@ν@$”: Σάλος με τα όσα είπε η Πάολα στο Mega Καλημέρα

H επίδοση της στον ρόλο της παρουσιάστριας ήταν ανάλογη με αυτή που θα είχε στο πάλκο η Ναταλία Γερμανου, τραγουδώντας το “Όλα Αλλάζουν.”», έγραψε χαρακτηριστικά.


Το γεγονός αυτό κλήθηκε να σχολιάσει η γνωστή τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ήταν σκληρή η ανάρτησή του; Αλήθεια; Τα αρνητικά σχόλια τα έχω συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν γίνεται να πρωταγωνιστείς σε οτιδήποτε, είτε στο θέατρο, είτε στο τραγούδι και να μην υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτά, δε μπορείς να αρέσεις σε όλους. Είναι φοβερά ανυπόφορο αν κινείσαι με αυτόν τον γνώμονα».

«Ακούμε πολύ όμορφα τραγούδια, δεν υπάρχουν διαγωνισμοί εδώ. Δεν υπάρχουν βραβεία. Τραγούδια που έχουν αντέξει στον χρόνο. Και για τις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί, υπάρχει ένας αλγόριθμος και μία συγκεκριμένη ομάδα που το έχει ξανακάνει για να φτάνουμε όσο γίνεται πλησιέστερα στην αλήθεια. Και στη διαφάνεια. Πάνω απ΄ όλα για τα τραγούδια θέλουμε να μιλήσουμε, δε διακυβεύεται η καριέρα κανενός. Ούτε αφαιρείται, ούτε προστίθεται», είπε για τα τραγούδια που δεν ακούστηκαν στην πρεμιέρα της εκπομπής της.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.