Πυρ και μανία ο Ζελένσκι: «Θα βρούμε κάθε μπ@στ@ρδο, δεν θα βρείτε ησυχία εκτός από τον τάφο σας!»

featured image

Έξαλλος ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο νέο μήνυμά του προς τον λαό της Ουκρανίας, την ώρα που η ρωσική εισβολή στη χώρα συνεχίζεται, με τον θάνατο πολλών οικογενειών.

Συγκεκριμένα, με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, που ανέβηκε στην πλατφόρμα Telegram, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, τα έβαλε και με τους δυτικούς ηγέτες, λόγω της σιωπή τους και της έλλειψης αντίδρασης μετά την απειλή της Ρωσίας ότι θα βάλει στο στόχαστρο την ουκρανική βιομηχανία όπλων της Ουκρανίας.

Όπως υπογράμμισε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι «αναλογιστείτε την αίσθηση ατιμωρησίας των εισβολέων. Δεν άκουσα καμία αντίδραση από οποιονδήποτε ηγέτη χώρας του κόσμου (…) ούτε λέξη, είναι λες και οι δυτικοί ηγέτες διαλύθηκαν».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Έκανα τρεις επεμβάσεις για να διορθώσω το λάθος»: Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη για την πλαστική στο στήθος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Τριανταφυλλόπουλος τα είπε όλα με 7 λέξεις: «Με αυτήν την κίνηση ο Ζελένσκι πήρε πολύ κόσμο στο λαιμό του»

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας αναφερόταν στη δήλωση του εκπροσώπου του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, χθες, Κυριακή, πως θα μπουν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις εταιρειών που παράγουν όπλα, προσθέτοντας πως θα χτυπηθούν με όπλα «υψηλής ακρίβειας».

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επεσήμανε ότι χιλιάδες εργάζονται στις εγκαταστάσεις αυτές και ότι βρίσκονται σε πόλεις με εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους και έκανε λόγο για «φόνο» και «εσκεμμένη δολοφονία», τονίζοντας «το θράσος των εισβολέων είναι ξεκάθαρο μήνυμα προς τη Δύση ότι οι κυρώσεις που επέβαλε στη Ρωσία δεν αρκούν».


Και συμπληρώνει «πρέπει να στηθεί ένα δικαστήριο για να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης όσοι διατάζουν και εκτελούν τέτοια εγκλήματα. Σκεφτείτε το αίσθημα ατιμωρησίας των κατακτητών που μπορούν να ανακοινώνουν τέτοιες προγραμματισμένες φρικαλεότητες».

Έξω φρενών ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον άδικο χαμό πολλών οικογενειών

Με την οργή ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε αναφορά και στο Ιρπίν, όπου μια 4μελής οικογένεια, η μητέρα, ο πατέρας και τα δυο τους παιδιά, που προσπαθούσε να διαφύγει από τους βομβαρδισμούς, σκοτώθηκε, με τις εικόνες των άψυχων σωμάτων τους στην άκρη του δρόμου να συγκλονίζουν τον κόσμο.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας “προσπαθούσαν απλά να φύγουν από την πόλη. Να δραπετεύσουν. Όλη η οικογένεια. Πόσες οικογένειες σαν αυτή έχουν σκοτωθεί στην Ουκρανία; Δεν θα συγχωρήσουμε. Δεν θα ξεχάσουμε. Θα τιμωρήσουμε όποιον κάνει τέτοιες θηριωδίες σε αυτόν τον πόλεμο. Στη χώρα μας. Θα βρούμε κάθε μπάσταρδο που πυροβόλησε στις πόλεις μας, στο λαό μας, που βομβάρδισε τη γη μας, που εξαπέλυσε πυραύλους, που έδωσε την εντολή, που πάτησε το κουμπί. Δεν θα υπάρξει μέρος στη γη για εσάς για να βρείτε ησυχία, εκτός από τον τάφο σας”.

Και πρόσθεσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι «δεν θα υπάρξει συγχώρεση για τα κατεστραμμένα σπίτια. Δεν θα υπάρξει συγχώρεση για τους 500 και πλέον πυραύλους που χτύπησαν τη γη μας. Σε όλη την Ουκρανία, χτυπούν αμάχους. Δεν θα συγχωρήσουμε το πυροβολισμό άοπλων ανθρώπων, την καταστροφή της υποδομής. Δεν θα συγχωρήσουμε. Εκατοντάδες θύματα, χιλιάδες που υποφέρουν. Και ο Θεός δεν θα συγχωρήσει. Όχι σήμερα. Όχι αύριο. Ποτέ. Και αντί για συγχώρεση, θα υπάρξει η μέρα της κρίσης. Είμαι σίγουρος γι αυτό».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.