Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια σε όργια με αλλοδαπούς ανήμερα της Γιορτής της Γυναίκας

featured image

Ένα… μοναδικό πάρτι για να το απολαύσει περιστοιχισμένη από «βαρβάτα» νεαρά μελαψά αγόρια διοργάνωσε γνωστή κυρία του πενταγράμμου, που θέλησε να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας μία μέρα νωρίτερα (βλέπετε, δεν κρατιόταν), πρωταγωνιστώντας με αυτόν τον τρόπο σε ένα ατέλειωτο όργιο!

Όμως, το μυστικό της διάσημης τραγουδίστριας δεν έμεινε «επτασφράγιστο», όπως επιδίωκε, αλλά αποκαλύφθηκε με την άφιξη των εντυπωσιακών καλεσμένων, οι οποίοι δεν πέρασαν απαρατήρητοι από τους κατά τα άλλα διακριτικούς γείτονές της στην περιοχή των νοτίων προαστίων.adult g77cb2907f 1280Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή

Μπορεί η σταρ της πίστας να βρίσκεται πλέον σε ώριμη ηλικία, αλλά φαίνεται ότι διατηρεί άσβεστη τη φλόγα του πόθου για το αντίθετο φύλο και για να την καταλαγιάσει διάλεξε την παραμονή της ημέρας που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα, η οποία συνέπεσε με την Καθαρά Δευτέρα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Οι άντρες μας περιμένουν να έρθουν οι Ουκρανές»: Κύμα οργής με την δήλωση καθηγητή Πανεπιστημίου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μαρία Ζαχάροβα: Οι πικάντικες φωτογραφίες της καλλονής του Ρωσικού Υπουργείου που κράζει την Ελλάδα

Έτσι, αποφάσισε να στήσει στο ευρύχωρο σπίτι της στα νότια προάστια ένα πάρτι με «μενού» νταβραντισμένους νεαρούς και μοναδική θηλυκή παρουσία την ίδια!


Δυστυχώς, κάποια μάτια είδαν το πολυτελές μαύρο βανάκι, σαν αυτά που μεταφέρουν ομάδες εύπορων τουριστών, να σταματά έξω από το σπίτι της πασίγνωστης αοιδού και να «ξεφορτώνει» τρεις μελαψούς νεαρούς, οι οποίοι αποτελούσαν το δώρο που έκανε στον… εαυτό της.

Οι νεαροί μπήκαν στο σπίτι όπου υποθέτουμε ότι τους προσφέρθηκαν όλα τα καλά για να φάνε, να πιουν, να γνωριστούν και να «ζεσταθεί» η ατμόσφαιρα.

Το «ζουμί» ακολούθησε, όταν ανέλαβαν να ικανοποιήσουν με κάθε τρόπο τις ακόρεστες σεξουαλικές απαιτήσεις της ντίβας του πάλκου. Και φαίνεται ότι τα κατάφεραν άριστα, αφού οι «κακές γλώσσες» στη γειτονιά ψιθύριζαν, όπως μετέφερε ένα πουλάκι στην «Espresso», ότι τα βογκητά και οι κραυγές ηδονής της ώριμης καλλιτέχνιδας ακούγονταν για πολλές ώρες!

Το ομαδικό όργιο είχε ολονύκτια διάρκεια, με μερικά διαλείμματα για τις απαραίτητες «ανάσες». Για την τραγουδίστρια με τα αμέτρητα χιλιόμετρα στις πίστες η Καθαρά Δευτέρα με αχαλίνωτο σεξ ήταν μια ξεχωριστή μέρα που θα θυμάται για καιρό. Το φινάλε γράφτηκε όταν οι πρώτες αχτίδες του ήλιου τρύπωσαν από τις καλά κλεισμένες μπαλκονόπορτες, ξημερώματα της Ημέρας της Γυναίκας. Τότε η ώριμη κυρία έφυγε από την αγκαλιά των γεροδεμένων νεαρών και αφέθηκε σε αυτήν του Μορφέα, ενώ οι μελαψοί επιβήτορες που αποτέλεσαν για μια βραδιά τα «έπαθλά» της αποχώρησαν σαν σκιές, όπως ακριβώς τρύπωσαν στο σπίτι.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι πώς η τραγουδίστρια βρήκε τους τρεις καλά γυμνασμένους εφήμερους εραστές της και τους έφερε στο… κονάκι της.

Αραγε, τους προσέγγισε από στέκια αλλοδαπών που είναι πρόθυμοι να ικανοποιήσουν κάθε γούστο αντί του κατάλληλου τιμήματος ή τους εξασφάλισε μέσω κάποιου γραφείου συνοδών με «ρήτρα εμπιστευτικότητας» και εγγύηση για τις επιδόσεις τους; Αργά ή γρήγορα αυτό θα απαντηθεί και θα γίνει γνωστό στους καλλιτεχνικούς κύκλους, αν στο μεταξύ η ενθουσιασμένη καλλιτέχνιδα δεν τους συστήσει και σε άλλη συνάδελφό της!

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.