Έξαλλος ο Μιχάλης Ιγνατίου με την Ρωσική Πρεσβεία: «Άθλια και άνευ προηγουμένου προπαγάνδα»

featured image
Ξέσπασε κατά της ρωσικής πρεσβείας ο ανταποκριτής του OPEN στις ΗΠΑ.

Έξαλλος ο δημοσιογράφος και ανταποκριτής του OPEN στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου με αφορμή το tweet της Ρωσικής Πρεσβείας προς τους Έλληνες τηλεθεατές να βλέπουν τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, αν αναζητούν «κάτι διαφορετικό από ψευδή προπαγάνδα για την κατάσταση στην Ουκρανία».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Έκανα τρεις επεμβάσεις για να διορθώσω το λάθος»: Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη για την πλαστική στο στήθος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Τριανταφυλλόπουλος τα είπε όλα με 7 λέξεις: «Με αυτήν την κίνηση ο Ζελένσκι πήρε πολύ κόσμο στο λαιμό του»

Ο ανταποκριτής του σταθμού στις ΗΠΑ σε διαδοχικές του αναρτήσεις στο twitter έκανε λόγο για άθλια προβοκάτσια, άνευ προηγουμένου, σε βάρος όλων των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού.


«Αυτό που κάνει η Ρωσική Πρεσβεία είναι μία άθλια, μία άνευ προηγουμένου προβοκάτσια εναντίον όλων μας, όλων των εργαζομένων στο OPEN. Αν τολμά η εν λόγω Πρεσβεία, ας δημοσιεύσει και τα βίντεο που χαρακτηρίζουμε αυτό που στην αλήθεια κάνει η αυταρχική Ρωσία», ανέφερε.

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει υποχρέωση να επαναφέρει στην τάξη τους «διπλωμάτες» της ρωσικής πρεσβείας. Δεν μπορεί να τους επιτρέπει άλλο να την αμφισβητούν. Δεν μπορεί να επιτρέπει τις αθλιότητες της Πρεσβείας εναντίον μας, επειδή απορρίπτουμε την προπαγάνδα της» επισημαίνει ακόμη ο Μιχάλης Ιγνατίου, ενώ προσθέτει ότι «ο ρωσικός στρατός είναι αυτός που έχει σκοτώσει τους ομογενείς μας. Η Μόσχα πρέπει να απολογηθεί για τις δολοφονίες των ομογενών μας».

Ο ίδιος μάλιστα έκανε λόγο για «άθλιες επιθέσεις από τα τρολς της Ρωσικής Πρεσβείας που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία», όπως ανέφερε.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.