«Όλοι πιστεύουν ότι η ίδια έχει κάνει τις δολοφονίες» – Σοκάρει φίλη της Ρούλας

featured image

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, την ώρα που τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί επάνω στη μητέρα των 3 κοριτσιών της που πέθαναν με αιφνίδιο τρόπο μέσα σε 2,5 χρόνια.

Ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών, με τις πληροφορίες που διαρρέουν να αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται κοντά στην λύση του γρίφου, όλο και περισσότερες μαρτυρίες έρχονται στο φως.

Μια φίλη αλλά και μια γειτόνισσα της 33χρονης μητέρας από την Πάτρα μίλησαν για τον χαρακτήρα της, ενώ την χαρακτηρίζουν ως «ψυχρή» με εμμονική συμπεριφορά απέναντι στους συντρόφους της.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

Η γειτόνισσά της που την γνωρίζει από τότε που ήταν μικρή, περιγράφει: «η κοπέλα με την αδελφή της πραγματικά μεγάλωσαν εδώ απέναντί μας, στην γειτονιά, με τον παππού και την γιαγιά, τους γονείς της μαμάς της. Ήταν μία κοπέλα ψυχρή, ανέκαθεν από μικρό παιδί και η αδελφή της» αναφέρει και προσθέτει μιλώντας στο Live News: «Το είδα αυτό, ότι ήταν πάρα πολύ ψύχραιμη γενικά αυτή η κοπέλα ήταν αγέλαστη, αλλά δεν το έζησα το παιδί, δηλαδή μην πω έστω και μία λέξη παραπάνω από ό,τι ξέρω και θα έπρεπε να πω. Ήταν μία κοπέλα ψυχρή, ανέκαθεν από μικρό παιδί και η αδελφή της. Πώς να το χαρακτηρίσω; Όχι αγέλαστα παιδιά, πώς να το πω ρε παιδί μου αδιάφορα. Σαν χαρακτήρες, αυτές οι κοπέλες, αδιάφορες. Αυτό όμως που έχει προκύψει τώρα, εντάξει κοντεύουμε να τρελαθούμε».

«Είχα ακούσει ότι είχε κάνει δύο απόπειρες»

Μάλιστα η γυναίκα που μένει στην ίδια γειτονιά με την 33χρονη μητέρα αναφέρει ότι είχε ακούσει ότι η Ρούλα είχε περάσει καρκίνο και ότι είχε κάνει αμβλώσεις και απόπειρες αυτοκτονίας: «Η κοπέλα όμως εγώ γνώριζα όλα αυτά τα χρόνια ότι, αυτά σαν ακούσματα από την γειτονιά γιατί είναι μέσα στην γειτονιά μας, ότι η κοπέλα πραγματικά είχε περάσει καρκίνους, είχε περάσει διάφορα, είχε κάνει… είχε τάσεις αυτοκτονίας, είχε κάνει δύο απόπειρες. Όλη την ώρα από κάπου έμενε έγκυος, πήγαινε έκανε εκτρώσεις, μία ανακατεμένη κατάσταση» συμπληρώνει η γειτόνισσα της μητέρας.


Μάλιστα η ίδια πρόσθεσε ότι ο όταν έμαθε ότι η Ρούλα παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, τότε είχε χαρεί: «Δεν ήταν στα καλά του το κορίτσι, δεν ήταν στα καλά του και μάλιστα λέει είχα ακούσει από τότε, με όλα αυτά, ότι η κοπέλα μετά από τόσα προβλήματα υγείας που είχε περάσει, το κορίτσι δεν είναι να κάνει παιδιά και όταν έμαθα ότι παντρεύτηκε και είχε κάνει ήδη και την Τζωρτζίνα λέω «Δόξα τω Θεώ, ό,τι και να είχε το κοριτσάκι το προσπέρασε, το έχει ξεπεράσει».

Η μαρτυρία φίλης της

Στην εκπομπή μίλησε και μια φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία αποκάλυψε ότι η μητερα των τριών κοριτσιών είχε κάνει πολλές εκτρώσεις στο παρελθόν, ενώ προσπαθούσε να κρατήσει τους συντρόφους της με χειριστικό τρόπο: «Η γυναίκα αυτή έχει κάνει πολλές εκτρώσεις, έχει συναναστραφεί με πάρα πολλούς άνδρες. Για να κρατήσει τα αγόρια που είχε γενικότερα, έκανε πολλά σκηνικά του τύπου ότι είναι άρρωστη και τέτοια. Γνωρίζω απλά ότι έχει κάνει ή 5 ή 6 και της είχε πει ο γιατρός ότι δεν πρέπει να μπει στη διαδικασία να κάνει παιδί, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνει παιδί, αλλά τελικά έκανε».

«Η ίδια έχει κάνει τις δολοφονίες»

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει στην Πάτρα σχολίαζαν το γεγονός ότι η Ρούλα μετά την τραγική απώλεια ενός εκ των παιδιών της έβγαινε έξω και φαινόταν χαρούμενη. Όπως σχολιάζει η ίδια, όλοι πλέον πιστεύουν ότι «εκείνη έχει κάνει τις δολοφονίες»: «Δεν θυμάμαι ποιο θάνατο, ποιανού παιδιού, λίγο πιο έξω από την Πάτρα, είχε βγει για φαγητό, την είχε δει η κολλητή μου φιλενάδα, μες την τρελή χαρά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όλο το μαγαζί εκείνη τη στιγμή απλά σιώπησε, γιατί όλοι γνωρίζουνε, και όταν έφυγε ξεκίνησαν το μπούρου μπούρου και συζητάγανε όλοι την κατάσταση που συμβαίνει. Όλοι πιστεύουν ότι η ίδια φταίει. Η ίδια έχει κάνει τις δολοφονίες» αναφέρει η γυναίκα από το φιλικό περιβάλλον της μητέρας.

Την ίδια ώρα η οικογένεια της 33χρονης βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση παραμένει κλεισμένη στο σπίτι, αναμένοντας να πέσει «φως» στο μυστήριο με τους θανάτους των παιδιών. Η μητέρα της Ρούλας δεν βγαίνει από το σπίτι της, όπως αναφέρει η γειτόνισσα, ενώ ο θείος της μοιάζει να έχει γεράσει πριν την ώρα του, καθώς είχε μεγαλώσει τα τρία κοριτσάκια και δεν μπορεί να πιστέψει όλο αυτό που συμβαίνει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.