Νέες καταγγελίες για τον μακελάρη της Ανδραβίδας – «Χτυπούσε και τις δύο συζύγους του»

featured image

Ομολόγησε ο 61χρονος που συνελήφθη για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Ο 61χρονος συνελήφθη χωρίς να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση.

Μέχρι τα ξημερώματα ανακρινόταν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δεν παραδεχόταν τις φριχτές πράξεις του.

Σήμερα νωρίς το πρωί μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου τελικά ο επονομαζόμενος και ως μακελάρης της Ανδραβίδας, ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε τον Αρμάντο και την Μαρία Κλότσι, καθώς και τα δύο παιδιά τους, ενός και δύο ετών.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Θρίλερ στην Πάτρα – «Αυτά που έγιναν δεν μπορεί να τα χωρέσει το μυαλό μου»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Όταν ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι χόρευε πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες με δερμάτινο κολάν

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας συνελήφθη στην περιοχή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, ενώ δεν πρόβαλε καμία αντίσταση. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας εμφανίστηκε στο σπίτι του στην Ανδραβίδα το απόγευμα της Παρασκευής και στη συνέχεια με αυτοκίνητο κατευθύνθηκε στην Πάτρα, με την Αστυνομία να τον ακολουθεί.


Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής στην Πάτρα, η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των τεσσάρων μελών της οικογένειας από την Ανδραβίδα, που δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους την περασμένη Τετάρτη.

Τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο. Σε ό,τι αφορά στα παιδιά, αιτία θανάτου και των δύο ήταν η ασφυξία.

Αποκαλύψεις για το παρελθόν του δράστη

Μετά τη σύλληψη του δράστη, πολλές καταγγελίες έρχονται «στο φως» αναφορικά με τη δράση του στο παρελθόν, με σειρά εγκληματικών πράξεων απέναντι σε ανθρώπους αλλά και ζώα.

Στα 15 του χρόνια πυροβόλησε φίλο του με καραμπίνα στο πόδι, ενώ υπάρχουν καταγγελίες και για βασανισμό και θανάτωση ζώων.

«Χτυπούσε και τις δύο συζύγους του»

«Έχει πάρει την ανιψιά μου, είναι η πρώτη του γυναίκα. Τη βαρούσε τρεις φορές την ημέρα την ανιψιά μου και τον χώρισε. Δεν πλήρωσε ποτέ του διατροφή. Έχει ένα γιο παντρεμένο πια, γύρω στα 30. Δεν μπορείς να τον πλησιάσεις αυτό τον άνθρωπο, να του μιλήσεις. Έχει ένα αγόρι με την πρώτη του γυναίκα και ένα κορίτσι 19-20 χρονών με τη δεύτερη. Και τη δεύτερη σύζυγό του τη χτυπούσε», συνέχισε.

«Είναι πολλά τα μυστικά. Το κύριο επάγγελμά του ήταν στα “φρουτάκια”. Έχει βγάλει πολλά λεφτά. Ήταν επαγγελματίας, είχε μαγαζί με “φρουτάκια”. Η τοπική κοινωνία δεν ασχολείται με του άλλου τα οικογενειακά. Στη γειτονιά δεν υπάρχει κόκορας, όποιος υπήρχε πήγαινε με το αεροβόλο και τον κατέβαζε κάτω. Όλα ξεκινούν από την πολιτεία, όταν στην Ανδραβίδα οι αστυνομικοί παίζουν στα φρουτάκια του. Η αδερφή μου, ο γαμπρός μου, εγώ, δεν πήγαμε να ζητήσουμε ούτε διατροφή ούτε τίποτα. Θέλαμε μόνο να φύγει», σημείωσε ο κ. Παναγιώτης κλείνοντας. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.