Έφτιαξαν ομοίωμα του Μητσοτάκη και το περιέφεραν στα καρναβάλια με το γνωστό σύνθημα

featured image

Ντροπή: Έφτιαξαν ομοίωμα του Μητσοτάκη και το περιέφεραν στα καρναβάλια με το γνωστό σύνθημα

Σοκάρει ένα βιντεο που δείχνει μια κούκλα με το πρόσωπο του Κυριακου Μητσοτακη να περιφέρεται στα καρναβάλια και ο κόσμος γύρω του να βρίζει με χυδαία συνθήματα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Έκανα τρεις επεμβάσεις για να διορθώσω το λάθος»: Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη για την πλαστική στο στήθος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Τριανταφυλλόπουλος τα είπε όλα με 7 λέξεις: «Με αυτήν την κίνηση ο Ζελένσκι πήρε πολύ κόσμο στο λαιμό του»

Δείτε το βίντεο:

Και φυσικά δεν είναι το μόνο κρούσμα καθώς για άλλη μια φορά ακούγονται χυδαία συνθήματα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη σε δημόσια εκδήλωση. Συνθήματα που προκαλούν το κοινό αίσθημα τη στιγμή που ο πρωθυπουργός δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να σώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα με τις παρεμβάσεις του για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Τελικά σε αυτή την χώρα δεν ξέρουμε να εκτιμάμε τον κόπο όσων εργάζονται για το δημόσιο συμφέρον, ακόμη και ανήμερα των γενεθλίων τους, όπως ο κύριος Μητσοτάκης που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι τριήμερο σε κάποιο εξωτικό νησί για την Καθαρή Δευτέρα όμως προτίμησε να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης, στη Σύρο, το νησί που είχε αγαπήσει από έφηβος  όταν έβλεπε την Ρούλα Κορομηλά να κάνει εκπομπές από το νησί με τον Βαγγέλη Περρη στο πλευρό της.

Πηγή: olympia.gr

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.