Ο Κυριάκος θα βοηθήσει στρατιωτικά τον Ζελένσκι

featured image

Δεν υπάρχει διάψευση ακόμα από την ελληνική πλευρά

Μία σοβαρότατη αποκάλυψη έκανε πριν ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, αναφορικά με το περιεχόμενο της συνομιλίας που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

Στην συνομιλία τους οι δύο άντρες συζήτησαν το θέμα της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας – Ουκρανίας.


Το tweet του Βολοντιμίρ Ζελένσκι

Ο ισχυρισμός του Ουκρανού προέδρου έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Μέχρι σήμερα, η Ουκρανία με απόφαση Ζελένσκι ήταν στρατηγικός σύμμαχος της Τουρκίας. Για την ακρίβεια, το σύμφωνο αμυντικής συνεργασίας Ερντογάν – Ζελένσκι ήταν πανίσχυρο και είχε δώσει πολύτιμη διέξοδο στην Τουρκία για να παρακάμψει τις κυρώσεις της Δύσης που την εμπόδιζαν να προχωρήσει το πρόγραμμα κατασκευής μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Τα τουρκικά Drones μάχονται συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της ρωσικής εισβολής, έχοντας μάλιστα Τούρκους χειριστές. Ο Ζελένσκι πανηγυρίζει για τις νίκες έναντι του ρωσικού στρατού, έχοντας φυσικά την στρατιωτική βοήθεια της Τουρκίας.

Τι συμβαίνει λοιπόν;

Γιατί στρέφεται στον Κυριάκο ο Ζελένσκι; Τι ακριβώς προτίθεται να του δώσει ο Κυριάκος που δεν μπορεί να του δώσει η Τουρκία;

Μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει διαψεύσει την ανακοίνωση του Ουκρανού προέδρου, ούτε έχει διευκρινήσει τι είδους αμυντική συνεργασία συζήτησε με τον Ζελένσκι.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.