Νέα μαρτυρία: «Ο Μάνος είχε χαρτί από γιατρό πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά»

featured image

Στο επίκεντρο των ελληνικών ΜΜΕ βρίσκεται η υπόθεση με τους τραγικούς θανάτους των 3 κοριτσιών της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, την ώρα που οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχουν καταλήξει σε συμπέρασμα για την λύση του γρίφου.

Την ίδια ώρα, τα στόματα έχουν ανοίξει στην Πάτρα με όλο και περισσότερες μαρτυρίες και αποκαλύψεις να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης


Σε νέες δηλώσεις της η μητέρα της πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη η οποία είχε μείνει έγκυος και της ζητήθηκε να προχωρήσει σε έκτρωση, αποκάλυψε ότι ο ίδιος και η μητέρα του είχαν επικαλεστεί ιατρικό έγγραφο στο οποίο αναφερόταν ότι δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει εξαιτίας ενός χειρουργείου στο οποίο είχε υποβληθεί.

«Μου είπε η κόρη μου, όταν η μαμά του Μάνου έμαθε ότι είναι έγκυος, είπε ότι έχει ένα χαρτί το οποίο δηλώνει ότι ο Μάνος δεν μπορεί να κάνει παιδιά γιατί είχε κάνει ένα χειρουργείο. Είναι κάτι που μπορεί να βρεθεί και να ανακαλυφθεί» δήλωσε η μητέρα της πρώην συντρόφου του πατέρα η οποία μεταξύ άλλων έχει καταγγείλει ότι η πεθερά της Ρούλας της είχε προσφέρει 500 ευρώ προκειμένου να ρίξει το παιδί, υποστηρίζοντας ότι «ο Μάνος δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας».

Η γυναίκα χαρακτηρίζει την Ρούλα Πισπιρίγκου ως έναν άνθρωπο σκληρό και αδίστακτο που επιτέθηκε στην κόρη της με χυδαίες εκφράσεις. «Όταν η κόρη μου τον συνάντησε (με την Ρούλα) του είπε: «Τι νέα; Τώρα τελικά μπορείς να κάνεις παιδιά;» Αυτή ήταν η ερώτηση της και η αντίδραση της Ρούλας ήταν «το δικό σου πέθανε, το δικό μας ζει»

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.