Θρίλερ στην Πάτρα – Μάνος Δασκαλάκης. «Ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές»

featured image

Την ώρα που οι πληροφορίες και οι δηλώσεις για τις εξελίξεις που υπάρχουν (ή που δεν υπάρχουν) στην υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των τριών μικρών κοριτσιών από την Πάτρα, θέλουν να είναι έτοιμα για εκτέλεση εντάλματα συλλήψεως, ο πατέρας της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του προσπαθώντας να βάλει ένα «φρένο» στην περιρρέουσα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» μέσω της δημοσιογράφου από την Πάτρα Κατερίνας Πολυδώρου, αντέδρασε στα όσα ακούγονται και παρότι τόνισε πως δεν θέλει να πει τίποτα, αρκέστηκε να σχολιάσει εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή του, κυρίως για τους δημοσιογράφους:

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω τη δική σας εκδοχή, των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές».

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Κατερίνα Πολυδώρου στην εκπομπή, ο πατέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και αρνήθηκε να σχολιάσει το αν διατηρεί επαφή ή όχι σήμερα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.