Αποτροπιασμός στην Καβάλα: 23χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 83χρονη γιαγιά του

featured image

Φρικτό και αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στην Καβάλα όταν ένας 23χρονος χτύπησε και σκότωσε την 83χρονη γιαγιά του.

Λύση στο μυστήριο του θανάτου της 83χρονης στην Καβάλα έδωσε πριν από λίγο η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ο 23χρονος ο οποίος ομολόγησε πως την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.

Ομολόγησε ο 23χρονος


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Ίσως η αρχή του τέλους… Κρίμα»: Η αινιγματική ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Θρίλερ στην Πάτρα – «Το δικό σου πέθανε πουτάν@ ενώ το δικό μου ζει”

Μετά από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., οι αρχές προχώρησαν στη προσαγωγή του 23χρονου εγγονού. Μετά από ανάκριση ομολόγησε πως ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη 83χρονη γιαγιά του.

Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε εμφανή χτυπήματα στο σώμα της, κάτι το οποίο αποτέλεσε ισχυρή ένδειξη για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με την πρώτη αυτοψία των αρχών στο σημείο, φαίνεται ότι η 83χρονη είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας συνεχίζουν τις έρευνες καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο στη δολοφονία να εμπλέκεται και δεύτερο άτομο.


Η ηλικιωμένη έφερε κακώσεις στο κεφάλι, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με κατοίκους του χωριού, οι οποίοι γνώριζαν την 82χρονη, που ζούσε μαζί με τον γιο και τον εγγονό της, οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν σχεδόν καθημερινοί, εδώ και χρόνια.

Όπως αναφέρουν, ακούγονταν συνεχώς φωνές, ενώ τη χτυπούσαν παράλληλα.

Μάλιστα, κάνουν λόγο για μια προβληματική οικογένεια, όπου τόσο ο γιος όσο και ο 23χρονος δράστης ανάγκαζαν την ηλικιωμένη να τους δίνει λεφτά.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Εξιχνιάστηκε ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ανθρωποκτονία 82χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε σήμερα, σε οικισμό της Καβάλας.

Για την υπόθεση συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός, συγγενικό πρόσωπο του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της ενδοοικογενειακής βίας και για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων.

Συγκεκριμένα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες εντός της οικίας του θύματος, ο 23χρονος με χρήση βίας της προκάλεσε σωματικές βλάβες για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Μετά την ενημέρωση των αρχών και έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα προέκυψε ως δράστης της εν λόγω εγκληματικής ενέργειας ο 23χρονος, ο οποίος κατά την εξέτασή του ομολόγησε την πράξη του.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας». [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.