«Έτσι μου βούτηξε 200.000 ευρώ ο Μένιος»! Της κακομοίρας στη δίκη-σίριαλ με Αλεξανδράτου κατά Φουρθιώτη

featured image

Αδυνατισμένη και με κοντό ξανθό μαλλί η Τζούλια – Ο Φουρθιώτης δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα λόγω των προβλημάτων στο ισχίο του

Χωρίς την παρουσία του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ισχίο του και θα χειρουργηθεί ξανά στις 27 Μαρτίου, άρχισε χθες η δίκη που έχει αναβληθεί ήδη εννέα φορές. Ο πρώην παρουσιαστής και εκδότης βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής, αφού η άλλοτε κολλητή και συνεργάτιδά του Τζούλια Αλεξανδράτου τον έχει κατηγορήσει ότι έκλεψε 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι της.

«Είναι ένα ον που μονίμως εκβιάζει, εκδικείται και κάνει μηνύσεις. Απίστευτο, έχει μηνύσει τη γυναίκα σας κι εσείς είστε δικηγόρος του!» είπε σε έντονο ύφος η Τζούλια Αλεξανδράτου στον συνήγορο του Μένιου Φουρθιώτη κατά την κατάθεσή της ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Η χαρά της Kpυφής π…@ν@$”: Σάλος με τα όσα είπε η Πάολα στο Mega Καλημέρα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζελένσκι: O «υπηρέτης του λαού» και του… μαύρου χρήματος!

Εμφανώς αδυνατισμένη και με κοντό ξανθό μαλλί που έμοιαζε με ποστίς, η Τζούλια Αλεξανδράτου παρέμεινε στο βήμα του μάρτυρα φορώντας τη ροζ γούνα της και περιέγραψε πώς έκαναν φτερά τα χρήματα. «Εχω πέσει θύμα κλοπής στα τέλη Αυγούστου 2010. Εγώ βρισκόμουν σε τουρ με τον τότε μάνατζέρ μου Σπύρο Ρέβη. Με τον Μένιο Φουρθιώτη συνεργαζόμασταν, έμενα σπίτι του κι έμενε στο δικό μου καθημερινά. Είχα λήξει τη συνεργασία μου αρχές καλοκαιριού, τον είχα διώξει, γιατί είχαν δημιουργηθεί περίεργα πράγματα. Ομως, αυτός είχε κλειδί του σπιτιού μου. Εγιναν κάποια περιστατικά που με οδήγησαν να πάρω την απόφαση να διακόψω τη συνεργασία μας. Ενοχλήθηκε. Του είπα ότι δεν θέλω να είναι μαζί μου επαγγελματικά» είπε.

Περιγράφοντας τη στιγμή που διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά περίπου 200.000 ευρώ, που -όπως ανέφερε- είχε συγκεντρώσει με κόπο από τη δουλειά της, το περίφημο ροζ dvd και τις μετέπειτα εμφανίσεις της, η Τζούλια Αλεξανδράτου κατέθεσε: «Μπήκα στο σπίτι και το ισόγειο ήταν άθικτο. Είχα τις κάμερες δεξιά πάνω στον τοίχο. Κατεβαίνω κάτω και βλέπω το υπόγειο γεμάτο ρούχα παντού, εντελώς σκηνοθετημένο, μέχρι και εσώρουχα, αστείο σκηνικό! Λέω μέσα μου… το χρηματοκιβώτιο! Και διαπίστωσα ότι έλειπε ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο. Ολα έσβησαν. Επαθα το σοκ τη ζωής μου. Εχασα όλα τα χρήματά μου. Είχε μέσα τα χρήματα του dvd, 150.000, και τα χρήματα που έβγαζα κάθε εβδομάδα, που ήταν περίπου 10.000 την εβδομάδα. Τουλάχιστον 200.000 ευρώ».

Η μάρτυρας εξήγησε ότι κάλεσε την Αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι είχε αφαιρεθεί και το καταγραφικό του σπιτιού, ενώ ο συναγερμός δεν λειτούργησε. «Ελειπε το καταγραφικό. Τα είχαν πάρει και αυτά. Το χρηματοκιβώτιο θα έπρεπε κάποιος κοινός ληστής να το είχε ξεριζώσει. Μόνο αν είχε κωδικό, θα το άνοιγε κάποιος. Είχα βάλει την ημερομηνία γέννησής μου, το 1985. Το ήξερε ο Φουρθιώτης. Μόνο κάποιος που γνώριζε μπορούσε να ανοίξει το πορτάκι και να ξεβιδώσει το εσωτερικό» δήλωσε και υπέδειξε το λάθος που κατά την ίδια έκανε ο άλλοτε συνεργάτης της.

«Εκανε λάθος κατά την έξοδό του από το σπίτι, γιατί χρησιμοποίησε έξοδο που δεν γνώριζε κανείς και έσπασε μια τζαμαρία μέσα από το σπίτι. Τα τζάμια ήταν απέξω δηλαδή, όπως όταν κάποιος σπάσει από το εσωτερικό του σπιτιού. Εκανε τραγικά λάθη» υποστήριξε το μοντέλο, που είπε στους δικαστές πως είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον συνεργάτη της. «Ηξερε τα πάντα. Οταν έμενα με τον Μένιο, έμπαινε στα ξενοδοχεία και έκλεβε τα πάντα. Τα έκανε μπροστά μου! Αλλά δεν πίστευα εγώ, που τον είχα σαν αδελφό μου, ότι θα το κάνει σε μένα».


Οταν η πρόεδρος τη ρώτησε γιατί δεν άλλαξε τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου, δήλωσε «αφελής», προσθέτοντας πως δεν πίστεψε πως θα μπορούσε να την κλέψει. «Οταν έγινα γνωστή μέσα από τα καλλιστεία του AΝΤ1, ήρθαν διάφοροι της προσκολλήσεως, μεταξύ αυτών και ο Φουρθιώτης. Αρχικά είχα μάνατζερ τον Σπύρο Ρέβη και μου λέει “θα πάρουμε και ένα παιδί για όλες τις δουλειές”, και έφερε τον Μένιο. Υπογράψαμε συμφωνητικό, έπαιρναν τα ποσοστά τους, πάντα μαζί σε όλα στις δουλειές ήμασταν» εξήγησε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Σε ερώτηση σχετικά με τα περιστατικά που την οδήγησαν σε ρήξη με τον συνεργάτη της, υποστήριξε: «Εκανε πράγματα και μου έδινε συμβουλές που μου έκαναν κακό. Στο Πολεμικό Μουσείο με τον γιο του Ζαγορίτη που μου δημιούργησε αρνητική δημοσιότητα, έφαγα έξι χρόνια φυλάκιση και απαγόρευση εξόδου και αθωώθηκα μετά. Στο dvd μού είπε να πω στην αρχή πως ήταν προσωπικές στιγμές, αντί να πω την αλήθεια. Ολα αυτά μου έκαναν κακό και ζήτησα να διακόψουμε τη συνεργασία».

Επιπλέον, η Τζούλια Αλεξανδράτου υποστήριξε ότι, όταν ο παρουσιαστής απέκτησε διευθυντική θέση σε κανάλι, «εκφόβιζε τον κόσμο».

Μάρτυρας κατήγγειλε προσπάθεια χρηματισμού από τον παρουσιαστή

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο Δημήτρης Σειρηνάκης, ιδιοκτήτης της εταιρίας με την οποία η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε την αισθησιακή ταινία το 2010. Ο μάρτυρας επιβεβαίωσε ότι έδωσε χρήματα στο μοντέλο για την ταινία, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει ποιος της τα έκλεψε. «Δεν είχα σχέσεις φιλικές ούτε με τον Φουρθιώτη ούτε με την Αλεξανδράτου. Είναι θέμα επιλογών» δήλωσε.

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης

Μεταξύ των μαρτύρων που κατέθεσαν ήταν ο Μ.Κ., ιδιοκτήτης επιχείρησης με λουκέτα και χρηματοκιβώτια. «Κάποια στιγμή με επισκέφθηκε ο Φουρθιώτης στο μαγαζί μου και ψώνιζε κάποια πράγματα για κάποιο σπίτι που είχε. Με φώναζε για διάφορα πράγματα, για να του βρίσκω μάστορες. Με πλησίασε, μου λέει: “Πόσο θέλει ο μπογιατζής; Μπορεί να μου κάνει έκπτωση; Θα του βρω να του δώσω κοπέλα”. Εγώ του είπα “είμαι οικογενειάρχης άνθρωπος, έχω επιχείρηση” και το έκοψε» περιέγραψε ο μάρτυρας και αναφέρθηκε στο πώς έφτασε να τοποθετήσει το χρηματοκιβώτιο της Αλεξανδράτου.

«Ερχεται μια μέρα και μου λέει “να βάλουμε στην Τζούλια χρηματοκιβώτιο”. Με ρωτούσε πολλά πράγματα, πώς μπορεί κάποιος να το διαρρήξει και τέτοια. Πήγα στο σπίτι και ανοίγει η Αλεξανδράτου. Το τοποθετήσαμε και έπρεπε να της εξηγήσω πώς δουλεύει. Μου λέει “τι κωδικό να βάλω; Να βάλω ημερομηνία γέννησης;”. Της λέω “βάλε ό,τι θες”, γύρισα την πλάτη μου και το έβαλε. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε και ο Μένιος. Είχε οπτική επαφή, αλλά δεν ήταν δίπλα μας».

Ωστόσο, ο μάρτυρας κατήγγειλε και προσπάθεια χρηματισμού του από τον Φουρθιώτη, προκειμένου να μην καταθέσει στη δίκη. «Πριν από δυο χρόνια ήρθε πάλι στο μαγαζί μου, μου είπε να μην έρθω στο δικαστήριο και μου έδωσε χρήματα. Υπάρχει μάρτυρας ο υπάλληλός μου. Οταν αρνήθηκα, μου είπε ότι θα μου κάνει μήνυση για ψευδορκία» κατήγγειλε στο δικαστήριο.

Η δίκη έχει διακοπεί για τις αρχές Απριλίου, οπότε αναμένεται να καταθέσει ο μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου Σπύρος Ρέβης. Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν θα παραστεί στο δικαστήριο, αφού θα είναι χειρουργημένος, παρά την επιθυμία της έδρας για κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή του με το μοντέλο.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.