Πάτρα: Οι 2 γιατροί που δεν θέλουν να καταθέσουν και η σοκαpιστική μαρτυρία την ώρα που «έσβηνε» η Τζωρτζίνα

featured image

Τουλάχιστον δύο γιατροί των Κλινικών Καραμανδανείου Παίδων και  ΠΓΝΠ, όπου και νοσηλεύτηκαν η Μαλένα και η Τζωρτζίνα δείχνουν απρόθυμοι, να καταθέσουν στις αρχές.

Συγκεκριμένα νέα στοιχεία και μία συγκλονιστική μαρτυρία φέρνει στη δημοσιότητα το pelop.gr για την υπόθεση θανάτων των τριών άτυχων κοριτσιών από την Πάτρα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Πάτρα: Τι άκουσε η γιατρός στο διάδρομο του νοσοκομείου, που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ιβάν Σαββίδης: Θα φιλοξενήσει στο Πόρτο Καρράς τους Έλληνες πρόσφυγες από την Ουκρανία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δεν τα κατάφερε η Βίκυ – Νεκρή μπροστά στην κόρη της απο τα “βόλια” του Πυγμάχου

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης, δύο τουλάχιστον γιατροί, αν ήταν στο χέρι τους δεν θα ήθελαν να καταθέσουν στις αρχές. Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση γιατρός του ΠΓΝΠ αποκάλυψε σε φιλικό του περιβάλλον ότι «δεν θέλει να μπλέξει και γι’ αυτό δεν μιλάει δημόσια, ούτε επιθυμεί στις ιδιωτικές συζητήσεις ν’ αναφέρεται σ’ αυτό το θέμα…».

Η δεύτερη περίπτωση αφορά γυναίκα γιατρό του Καραμανδανείου, η οποία στο φιλικό περιβάλλον της περιέγραψε ένα περιστατικό που σημειώθηκε την ημέρα που συνάδελφός της επανέφερε την 9χρονη Τζωρτζίνα μετά από 50 λεπτά.

Η εν λόγω γιατρός φέρεται να είχε υπηρεσία εκείνη την ημέρα και ούσα στο διάδρομο του δωματίου όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα – την στιγμή που καταβάλλονταν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σωθεί-, άκουσε μια φωνή να λέει: «Ταλαιπωρείται το κοριτσάκι… Δεν γίνεται τίποτα… Αφήστε το να ”φύγει”. Τόση ώρα έχει χαθεί κάθε ελπίδα…».

Πηγή: pelop.gr [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.