Δολοφονία Άλκη – Σοκάρει η εξομολόγηση ενός χούλιγκαν. «Χτύπησα άνδρα, έτρεξα στην τηλεόραση να δω αν πέθανε» (video)

featured image

Σοκαριστική είναι η εξομολόγηση ενός χούλιγκαν, ο οποίος αποκάλυψε το πως γίνονται τα οπαδικά ραντεβού θανάτου.

Ένα αποκαλυπτικό ντοκουμέντο, μια μαρτυρία «φωτιά» για όλα όσα αποτελούν «καθημερινότητα» για πολλούς θερμόαιμους φανατισμένους οπαδούς, που συμμετέχουν σε συνδέσμους φιλάθλων, παρουσίασε ο ΑΝΤ1, στον απόηχο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη.

Ένα «στέλεχος» σε σύνδεσμο μεγάλης ομάδας, μίλησε στην κάμερα για τα «ραντεβού θανάτου» που δίνονται τακτικά και την τυφλή και ωμή βία στο «όνομα» της στήριξης αθλητικών συλλόγων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει πάρει μέρος και ο ίδιος σε αρκετά από αυτά.


Μάλιστα, περιέγραψε χαρακτηριστικά πως κάποια φορά, χτυπήθηκε πάρα πολύ ένας άνδρας, όμως τον εγκατέλειψαν αβοήθητο και αμέσως μετά «έτρεξα στην τηλεόραση για να δω εάν τον είχα σκοτώσει, γιατί δεν ήξερα».

Ακόμη, στην περιγραφή του που προκαλεί ανατριχίλα, το στέλεχος του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών, λέει πως σε αυτούς τους χώρους κινούνται άτομα που έχουν σχέση με διάφορες παραβατικές συμπεριφορές και εγκληματικότητα, ενώ αίσθηση προκαλεί ο κυνισμός με τον οποίο αντιμετωπίζεται η ανθρώπινη ζωή των οπαδών των… αντίπαλων ομάδων.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.